Zondag 26 januari Selectiespelers zijn prestatiegerichte spelers die geselecteerd zijn op niveau gekoppeld aan leeftijd binnen de vereniging. Trainers:
Dag en Nacht van Weert Dag en nacht van Weert Zaalvoetbal toernooi.
De Wiskunde B-Dag 2002.
DIOS Van E naar…. D Jeugdcoördinatie C en D Taat van Ewijk Jan Schrama
In de Fenix te Sittard.  Wedstrijd voor creatieve jongeren  Verschillende categorieën  Boeiend voor deelnemer en toekijker.
Informatieavond 7 maart Algemene info 52 deelnemers 2 B team’s 1 A team 1 Dames Senioren 70 teams doen mee!
Zaalhockeyregels Spelen van de bal Speelveld / duur van de wedstrijd
Tennisclub IJburg Woensdag, 12 oktober Agenda jeugdcompetitie 2012 Jeugdcompetitie spelen kan van 5 tot 18 jaar! 1Voorstellen van de van de jeugdcommissi.
Zaalbriefing MHC Weesp seizoen
Zaalhockey
Tenniskids Jeugdtennis verslavend leuk maken!
43° Internationale LYRA Paastornooi
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
WROCLAW TROPHY Speeldata: 18 JULI 2013 t/m 21 JULI 2013 Vetrek 16 juli? Retour 22 juli?
JEUGDCOMPETITIE 2015 REGULIERE COMPETITIE. - Indeling - Regulier - Wedstrijden - Wedstrijden formulier - Site TFS - Afwezig - Indeling - Regulier - Wedstrijden.
Kerst-winter voetbalgala Hallo …even aandacht !
BORSELE SLOEPOORT CUP ACTIVITEITEN 2015
Teambijeenkomst A-Junioren 2015 – 2016 Selectie
Uitgave oktober ’15 ©KNHB Nieuwegein, 28 mei 2015 Aanpassing opzet LK zaal.
Vraag 1: Het aantal inwoners van Obelin is in zes jaar van naar een kwart miljoen gestegen. Hoeveel inwoners zijn er in die zes jaar bijgekomen?
Zaalbriefing
Zaalhockeyregels 2015/2016 Speelveld / duur van de wedstrijd
Nationale wedstrijdopzet Motivatie wijzigen Nationale wedstrijden Tijdpad/proces tot nu toe. Top Competitie 2016 Nationaal Kampioenschap 2016 Belangrijke.
COVS Zuid II zaalvoetbaltoernooi 10 januari 2016 Sporthal ‘t Hout Mahoniehoutstraat 9a Helmond.
Doelstelling 1.Verenigingen informeren over ontwikkelingen NPC 2.Presenteren van voorstellen door de Werkgroep Competitie 3.Meningen uit land verzamelen.
4 november 2007Informatiebijeenkomst HCD Zaalhockey arbitrage & regels Nov 2014.
Presentatie Zaalhockey
PROOST PROgnose Oppervlakte Sport Terreinen Koen Vincken Image Sciences Institute Universitair Medisch Centrum Utrecht Rob de Vries Marktplan Adviesgroep.
Golfresultaten-voortgang 2013 NNG&CC ALV 24 juni 2013.
Opzet competitie 3. Spelen Zondagen: 11 sept, 25 sept, 9 okt, 6 nov Competitie in teamverband; aantal spelers: Rood: 1-12, Oranje: 2-8 Automatische deelname.
Ginkelse Heide 2016 Voorbespreking Alle klassen. Welkom Ginkelse Heide 2016 Welkom op Endurancerit Ginkelse Heide! Wij zijn blij met de gastvrijheid van.
Voorlichting competitie D junioren
Alles wat je altijd al wilde weten maar niet durfde te vragen…
Zaalhockey Jongste Jeugd (6E- en 8E-tallen)
Coachavond zaalhockey (nieuwe coaches/team managers)

Sc ‘t Zand meisjes en vrouwen toernooi zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019

Opzet toernooi zaterdag Zaterdag 15 juni 2019 (09.00 – 17.30) Funpark met 2 activiteiten MO11 (8-tallen) MO13 (11-tallen en 8-tallen) MO15 (11-tallen) 5 wedstrijden per team Prijsuitreikingen op hoofdveld rond 17.15 uur Per categorie een prijs voor : Beste speler Beste keeper Sportiefste team Alle teams een beker Wisselbeker voor winnaars 2 2

Opzet toernooi zondag Zondag 16 juni 2019 (09.00 – 17.30) Funpark met 2 activiteiten Vrouwen, MO17 (hoog) MO17 (laag) 5 wedstrijden per team Prijsuitreikingen op hoofdveld rond 17.15 uur Per categorie een prijs voor : Beste speler Beste keeper Sportiefste team Wisselbeker voor winnaars 3 3

Opzet indelingen In iedere categorie: 2 poules van 4, kruisfinales 1-2, 3-4, dan finales  5 wedstrijden Wedstrijdduur 2x8 minuten voor 8-tallen Wedstrijdduur 2x10 minuten voor 11-tallen Totale duur incl wisselen van helft en wisselen tussen wedstrijden 30 minuten. Ieder team wordt ingedeeld voor de activiteiten op het funpark In de uitnodigingsbrief staan de leeftijden per categorie genoemd. 4 4

Schrijf je in via meisjestoernooisctzand@gmail.com Welkom bij Sc ‘t Zand Wij hopen weer veel gezellige en goede teams op ons Meisjes- en vrouwentoernooi 2019 te mogen ontmoeten. Schrijf je in via meisjestoernooisctzand@gmail.com 5 5