Koplopergroep ‘Circulaire hotels’ Froukje Anne Karsten Adviseur duurzaamheid f.karsten@amsterdam.nl Via Invoegen | Koptekst en voettekst kunt u de tekst wijzigen 26-12-2018
Waarom Logisch vervolg op Gastvrij Duurzaam020 (9 mei 2017) Sluit aan op ambitie van Amsterdam: koploper / leren door te doen Hotelbranche kan het verschil maken (maar vergt wel organisatie, verdieping en samenwerking) Via Invoegen | Koptekst en voettekst kunt u de tekst wijzigen 26-12-2018
Ondertekend door o.a. gemeente en Horeca Nederland Grondstoffenakkoord Ondertekend door o.a. gemeente en Horeca Nederland Via Invoegen | Koptekst en voettekst kunt u de tekst wijzigen 26-12-2018
Wat 8 – 10 deelnemers Ca. zes bijeenkomsten Kick off eind oktober / begin november Input van experts Visie en verdieping wat houdt circulaire bedrijfsvoering in hoe breng je het in praktijk? Wat kun je alleen en wat vergt samenwerking Samen – werken aan een zelf gekozen uitdaging / oplossing Resultaten delen en opschalen
Wat ‘kost’ deelname: Deelname aan zes bijeenkomsten Aanleveren meetgegevens Aan de slag met een zelf gekozen probleem/ oplossing In totaal ca. 12 uur per maand (6 – 8 maanden) Via Invoegen | Koptekst en voettekst kunt u de tekst wijzigen 26-12-2018
Resultaten Minder verspilling (bijv. van bio-afval / inrichting / energie) Andere verdienmodellen (kopen, huren, delen?) Uitwisseling / afspraken met leveranciers Verbetering prestaties voor keurmerk (Green Key / Green Globe..) Aandacht en publiciteit (o.a. afsluitend seminar/ publicatie) Voorstellen / lessen voor vervolg (opschaling) Via Invoegen | Koptekst en voettekst kunt u de tekst wijzigen 26-12-2018
Interesse / tips/ vragen / opmerkingen Froukje Anne Karsten Gemeente Amsterdam 06 2301 6091 F.karsten@amsterdam.nl Via Invoegen | Koptekst en voettekst kunt u de tekst wijzigen 26-12-2018