Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Advertisements

Aanmelden voor Lareb Intensive Monitoring
Loading... START.  Overleef door op de weg te blijven: probeer naar het donkergroene vak te gaan met je muis.  Als je het groene vak hebt gehaald dan.
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Uitleg toets [Artikel]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Artikel] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
Hoog Leer noten lezen! Deel 1 Laag A - B - C - D - E - F - G
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
woordpakket nummer 12b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 4 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 13b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 13e Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 9 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 6 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 12d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 2 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 5 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14b Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 3 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 11 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 10 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 14a Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 15 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 1 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
woordpakket nummer 14d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 12c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
woordpakket nummer 8 Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om.
Huis Marga van Bommel.
1x5= 2x5= 3x5= 4x5= 5x5= Om te controleren: Ga met je muiswijzer over de som tot het een handje wordt. Klik dan en je ziet het goede antwoord! 6x5= 7x5=
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
De oplossing optellen oefenen doorwerken verbeteren de oefening het huiswerk verkeerd.
Zoals gedaan in les 2 cursus Sketchup 2014
woordpakket nummer 13c Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
DE MAN IN DE KOFFIE Kun je binnen de 3 seconden de man op de foto vinden? PROBEER HET ! De tijd loopt van zodra de foto verschijnt … KLIK Vertaald uit.
Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om het woord te schrijven.
woordpakket nummer 13d Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden.
Stemmen met ParticiPoll
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
1www.gbsardooie.bedocucentrum Opdracht 2 : Druk de inhoudstafel van de zonnelanden van 2003 af ! Voeg eerst je naam en titel toe aan deze afdruk! Klik.
Aanvragen OSO dossiers binnen Magister Ga in de RDP versie van Magister naar Leerlingen > leerlingen> Overstapdossier aanvragen:
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
PDA-route door De Vooroever. Het PDA-toestel (1)
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via distributeursportaal.
Alles wordt anders Het bos.
Leer de notenamen ALLE NOTEN.
Stomme hond. Zelf Klikken.
Zoekfilter instellen Handleiding
Leer de notenamen G – positie laag.
Opgelet: de woorden zijn aangeduid (gemakkelijker kan niet...)
Train your brain.
Mol en beer.
Week 1, les 5.
Wie denk je wel niet wie je bent???
Instructie om een afspraken te plannen
Bridge spellen naspelen met Wbridge5
Leer de notenamen G – positie hoog.
Leer de notenamen G – positie laag.
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Verkorte instructie AED PLUS:
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Wat heb je nodig? Papier, pen/ potlood, tijdschriften en een computer.
DFX Laren stappen.
Transcript van de presentatie:

Je zorgt voor een vulpen en een groene balpen. Je ziet de woorden van het woordpakket gedurende 3 seconden. Je hebt 10 seconden om het woord te schrijven. Klaar? Druk met de linker muisknop op deze knop.

1 apparaat

Je schrijft nu het woord op.

2 bijdrage

Je schrijft nu het woord op.

3 brutale

Je schrijft nu het woord op.

4 daarna

Je schrijft nu het woord op.

5 geslapen

Je schrijft nu het woord op. woordpakket nummer 10

6 normale

Je schrijft nu het woord op.

7 paden

Je schrijft nu het woord op.

8 praten

Je schrijft nu het woord op.

9 sparen

Je schrijft nu het woord op.

10 staken

Je schrijft nu het woord op.

11 slaapkamer

Je schrijft nu het woord op.

12 sieraden

Je schrijft nu het woord op.

13 tafeltje

Je schrijft nu het woord op.

14 vage

Je schrijft nu het woord op.

15 verlaten

Je schrijft nu het woord op.

16 verrader

Je schrijft nu het woord op.

17 verzamelingen

Je schrijft nu het woord op.

18 wachtkamer

Je schrijft nu het woord op.

19 zagen

Je schrijft nu het woord op.

20 zodra

Je schrijft nu het woord op.

Het is nu tijd om je groene balpen te nemen en je werk te verbeteren Het is nu tijd om je groene balpen te nemen en je werk te verbeteren. Je krijgt een overzicht van de woorden.

verzamelingen wachtkamer zagen zodra apparaat bijdrage brutale daarna geslapen normale paden praten sparen staken slaapkamer sieraden tafeltje vage verlaten verrader verzamelingen wachtkamer zagen zodra Hierop klikken als iedereen klaar is.

Je steekt nu je blad in je map hoekenwerk. Als je opnieuw wilt beginnen, klik je hierop.