Nu in Ocean Blue: naadloze sets voor zwangerschap en voedingstijd

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Luifels uit smeedijzer
Advertisements

Foto’s Mutaties Putters Met beschrijving
Auteurs: Rinnert Deelstra Tamanna Zirak
Waarom Dress for Success?
Fysica Hoofdstuk 3 Waarneming.
De VC pakt uit!!!! Nieuw in onze boetiek verkrijgbaar vanaf nu.
Point of Sales Materiaal
Licht Voor het beste resultaat: start de diavoorstelling.
Algemeen Eeuwige glimlach Speels zijn Leven in de zee Blaas gat
Een impressie van de werkwijze in groep 3 en 4
Juni versie 1.1 Duikmaterieel 2* Duiker. juni versie 1.1Duikmaterieel - 2* Duiker2 Basisuitrusting Duikuitrusting Overige uitrusting DUIKMATERIEEL.
Dit programma wordt gebruikt door het identificatieteam van de rijkswacht en kan een robotfoto van je maken als je de volgende vragen correct beantwoordt.
Kleuren van het spectrum. 2. van voorwerpen. 3. Einde.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
uiterlijke kenmerken van een voorwerp, mens of dier
Stilte naar Meister Eckhart
De wasbare luier, een modern alternatief
Verrijkte Content Helicon Studiedag 2013, Velp John Hanswijk.
 Is basis kennis een voorwaarde voor het experiment in de beeldende vakken in de onderbouw?  Wat is basiskennis?  Hoe word basis kennis nu overgedragen?
Projecten bij de.
Duikboot Waarom brandt er ‘s nachts rood licht in een duikboot als er gevaar dreigt?
Het sollicitatiegesprek
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
De medische bevalling Door Gynaecoloog Spaarne Ziekenhuis.
Persbericht Stijlvol en comfortabel, de koptelefoon volgens Hercules. Hercules presenteert dit najaar de nieuwe HDP DJ-Adv G401-koptelefoon.
Sliplift®.
Het concept “READY WHEN YOU ARE” Gamma vers voorbereidde producten
Oh! Dat prachtige blauw!.
Tweede adventszondag 4 december 2011 Rechters 9: 15 Als jullie voor een koning kiezen die zich niet met de Eeuwige verbindt, dan is die koning als de doornstruik.
Programma Voorstellen: Noordhoff Uitgevers
Wortel.
Automotive design Keuzemodule 2014/2015 kwartaal 3 Week 7 Roeland M.M. Hogt.
Lesopdracht les 04: Visuele identiteit
Nieuw Harbor Work Lounge.
Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames.
KLEDINGCOMMISSIE Welke eisen stellen we aan het tenue? Kleuren, logo, vormgeving Pasvorm Prijs/kwaliteit Aankoopgemak Kledingsoorten Baan wedstrijd pupillen/jeugd.
Workshop Portret Fotografie. Tips voor betere portretfoto’s 1. Stel scherp op de ogen 2. Gebruik een grote diafragma opening 3. Fotografeer op ooghoogte.
Trouble shooting voor het printen. Reservoir: 1) Er zit een coating in het reservoir, zodat bij het printen geen materiaal aan het platform hecht en niet.
1ste jaars E - pupillen Training 1.
Paragraaf 6.2 Antwoorden.
Enabling innovation in construction Topic Training Funderingen Irca Schepers Customer Service Engineer 1.
Hervorming GPMI Provinciale ontmoetingsdagen 2016
VOV integratiehulp Over de mate van integratie van de verwerving van onderzoekend vermogen in het curriculum Leerwerkgroep Versterken Onderzoekend Vermogen,
Voedingsadviezen bij borstvoeding. Waar moet de voeding aan voldoen  Volwaardige voeding/Schijf van Vijf  Gevarieerde voeding  Eet vooral volop fruit.
Kleur….
CURSUS VECTORISEREN Januari 2017 Peter Hagenaars.
in Gods comfortzone binnengaan (3) Ex.36: 35
Click-on Multi System ONTDEK HET NIEUWE UNIEKE LED MONTAGE SYSTEEM VAN KITELIGHT LED VERLICHTING IN ALLE AQUARIUMS VAN DE KLEINSTE TOT DE GROOTSTE MET.
Afscherming grandfather baby baby mother.
Perfect Harmony: De nieuwe serie Charlize
Beauty essential: Maritieme set in de serie Twin Art
Travelspray Limited edition
LICHT.
Voeg hier een foto van het product in
Nieuw: voedingsset Miss Dotty
Nieuw: zwangerschapsbeha Basic
Cavia’s en overige knaagdieren
Cavia’s en oVERige knaagdieren
Bouwkundige voorzieningen
3.2 Zien 1ste klas.
Rugzak Joep Groenendijk mtd1a4.
Symposium Seniorenbeurs 6 april 2018 Pauline Terwijn
Dit programma wordt gebruikt door het identificatieteam van de rijkswacht en kan een robotfoto van je maken als je de volgende vragen correct beantwoordt.
Comfortabele kledij & schoenen
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
1008 gebouwde dwarsdeelboerderij
Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Kunststoffen – nylon (PA)
Het leven is een reis Wat neem je mee?
Eduard van Steenhuijsen en Marco van der Laan
Transcript van de presentatie:

Nu in Ocean Blue: naadloze sets voor zwangerschap en voedingstijd 5097.338, 1497.338 Nu in Ocean Blue: naadloze sets voor zwangerschap en voedingstijd trendy, praktisch, comfortabel Happy days, summer feeling: een krachtig, vrolijk blauw, opgedoken uit de diepten van de oceanen, geeft een goed humeur – en zin in een luchtig en licht naadloos model. De trendy zomerkleur ocean blue verrijkt dit seizoen het kleurenpallet van de zwangerschapsbustier, voedingsbeha en slip, die (afhankelijk van het seizoen) ook in de standaardkleuren zwart en zilvergrijs verkrijgbaar zijn. Het tweede goede bericht: alle modellen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar tot in grootte XXL. Karakteristiek voor deze serie is de gladde verwerking en het daarbij horende ultra comfortabele draaggevoel. De rondgestikte, ademende microvezel met elastaan heeft helemaal geen zijnaden en laat zich ook ‘s nachts aangenaam dragen. Het zachte, rekbare materiaal is in het midden van de zwangerschapsbustier en voedingsbeha geplooid en groeit met de borst mee. De cups van de voedingsbeha‘s laten zich ver openen, om de baby een nog eenvoudiger toegang tot de borst mogelijk te maken. De met de schouderbanden verbonden voedingsclip is makkelijk te openen, terwijl een extra bandje aan de schouderband ondersteuning biedt. Ook de slip past zich aan: ingeweven plooien geeft de babybuik speelruimte en zorgt tegelijkertijd voor een goede pasvorm ook na de zwangerschap.

rondgestikt, ademende microvezel met elastaan, naadloos Functie: 5197.338, 1497.338 Materiaal: rondgestikt, ademende microvezel met elastaan, naadloos Functie: Ingeweven plooien voor perfecte pasvorm van de bustier en beha zowel als optimale elasticiteit in de slip, met de schouderbanden verbonden voedingsclip, extra bandjes ter stabilisering van de schouderbanden bij geopende cups, viervoudig verstelbare rug Kleuren: Ocean Blue (Limited Edition), zwart zilvergrijs Levering: Januari 2017 in Ocean Blue en maat uitbreiding XXL in zwart en zilvergrijs. Modellen: Zwangerschapsbustier 5197, voedingsbeha 5097, slip 1497 D/EUR GB US France Italia 5197 S-XXL 5097 S-XL 1497