Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitnodiging ... Indien gij dan met Christus opgewekt zijt, zoekt de dingen die boven zijn, waar Christus is, gezeten aan de rechterhand Gods. Bedenkt.
Advertisements

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: God is great © 2001 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers 1/11.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: The Lord reigns © 1980 Scripture in Song \ Universal Songs 1/5 DE HEER REGEERT.
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft.
De nieuwe hemel en aarde. God toont je het schitterende van de nieuwe hemel en aarde.
Psalm 87 - Verwondering Wat een andere maar aansprekende beelden Wat een ambitie Wat een verzoening En: wat is het waar.
Psalm 77 vers 8&4 Week 4.
De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de HERE.
Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte,
Prachtig weer en de wereld stond in brand Het raamwerk is de strijd van draak tegen Zoon ALLE MACHT AAN DE MESSIAS.
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt.
In deze dienst zal Ds. A.H. Verbree voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 99: 1,4,8 Na de zegen Ps. 104: 2,8 Schriftlezing & tekst: Genesis 1: 1-2, 4.
Zingen Vers 1 De HEER regeert, bekleed met majesteit,
Zingen Vers 1 Wie op de HERE God vertrouwen staan als de Sion vast.
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
Vers 1 De HEER alleen regeert, als Koning hoog geëerd tot aan de verste stranden. Verheugt u alle landen. Hij hult zijn majesteit in wolk en donkerheid.
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Zingen Vers 1 Heer, onze God, hoe heerlijk is uw naam,
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Ontwikkeling van de graankorrel Jezus vergelijkt zijn leven met een graankorrel sterft en draagt vrucht leerling is ook als een graankorrel oude leven.
Gods eigen volk: gekozen uit alle mensen! 1.Gods kostbaarste bezit in de wereld 2.Gods vertegenwoordigers op aarde.
Voorjaar oude leven nieuwe leven aantrekken nieuwe jas nodig!
Een engel komt bji Zacharias…
In Sion geboren Psalm Van de Korachieten, een psalm, een lied. Boven alle steden van Jakob heeft de HEER de poorten van Sion lief, zijn vesting.
Pinkstertekens 1. windvlaag 2. vuur allen vol van de Heilige Geest 3. spreken in vreemde talen vol wijn? : 120 kaarsen.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Het waarachtige licht dat ieder mens verlicht was komende in de wereld eerste hoofdstuk van het evangelie van johannes vers acht.
Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Ga, getuig over Jezus Christus Motivatie - de liefde van God - de eer van Jezus Christus de Heer.
Arjan Versluis & Edwin Vooijs. F. Liszt ( )
Liturgie▶ God is Goed ♪474:1,3,4,5✝FIL2:5-11♪438:1,2♪574:1,2,3♪138:1,2,3♫KND✝GEN11:1-9♪488:1,3,4,5♫167:1,2,3☂OPW:298.
De kerk van alle tijden kent slechts één vaste grond ‘t Is Christus!
Welkom in deze kerkdienst maandag 5 juni 2017, 2e Pinksterdag voorganger: Dr. A.A. Teeuw.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
Ellende... 1.
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Reformatieherdenking 2016
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J.B. Kamp Schriftlezing: Psalm 77.
De bergen in… ‘Ikzelf heb mijn koning gezalfd, op de Sion, mijn heilige berg.’ Psalm 2 Boven alle steden van Jakob heeft de HEER de poorten van Sion lief,
Efeziërs (2) WELKOM 1.
In het begin schiep God de hemel en de aarde.
Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen,
Zingen Psalm 20 Vers 1 Moge de HEER u antwoord geven,
Hoop in Jezus ‘t Veerlicht Kerst 2016.
Gods Koninkrijk: een Paradijs!
Hoog tijd voor een heilige oorlog?
Vrede op aarde.
1.
Bidden om de hemel op aarde
Zondag 22 oktober 2017 Liturgie ➲ ♪ 8b : : 1,3,5,6 992 ✿
Bediening van het Woord
Geloofsbelijdenis 1. Ik geloof in God de Vader, die almachtig, wijs en goed, aard’ en hemel heeft geschapen, vorm en kleur in overvloed. Die de stilte.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. L Hoftijzer
de hemel de nieuwe aarde gaan Gods kinderen direct na hun dood heen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
1 Samuël 22:1/2 David ging weer weg uit Gat en vond een veilig heenkomen in een grot in de buurt van Adullam. Toen zijn broers en zijn overige familieleden.
Waarom evangelisatie? Jouw uitverkiezing Jouw uitverkiezing
Welkom in deze kerkdienst
HIJ IS HEER (Marty Sampson. Ned. tekst: Mireille Schaart)
Psalm 46.
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
De opgestane Christus is met je!
Wij moeten Gode zingen, Kyrieleison;
Maarten Luther Een vaste burcht is onze God
Transcript van de presentatie:

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 Wat zou jij doen?

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 Wat zou jij doen?

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 Het lijkt wel alsof de wereld bezeten is …

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob.

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. Geen grootspraak, maar geloofsvertrouwen!

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. Laat de watervloed maar kolken en koken, de hoge golven de bergen doen beven. (vers 4) Een rivier, wijd vertakt, verblijdt de stad van God de heilige woning van de Allerhoogste. (vers 5)

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. God zelf is een rivier van leven

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. God zelf is een rivier van leven In Jezus schenkt God ook ons het leven

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. God zelf is een rivier van leven In Jezus schenkt God ook ons het leven

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. Wereldwijd bant hij oorlogen uit, bogen breekt hij, lansen verbrijzelt hij, wagens verbrandt hij in het vuur. ‘Staak de strijd, en erken dat ik God ben, verheven boven de volken, verheven boven de aarde.’ (vers 10-11)

Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12 De HEER van de hemelse machten is met ons, onze burcht is de God van Jakob. Jezus Christus is onze rivier van leven Jezus Christus is onze hoop