De Australische markt ziet er ingesteld op open iets lager ondanks Wall Street bereiken van een vijf jaar hoog als het haalde uit de risico's voor's werelds.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dit is mijn presentatie over scholen in: Frankrijk, Spanje, Rusland en Peru Door: Dieuwke.
Advertisements

Nieuwjaarsbijeenkomst VSH - De tering naar de nering of Prijsexplosie op komst? Door: Wienke Bodewes Datum:
Economische groei.
De economische positie van EU-landen Crisis in de EU.
Blik op 2010 Corné van Zeijl, SNS Asset Management.
05/07/ De handel: gaat nog jobs creëren in 2010! Dominique Michel Gedelegeerd bestuurder 25 februari 2010.
Utrecht 28 oktober Inleiding  Wat is vermogensbeheer?  Welke factoren bepalen de aandeelkoers?  Zoeken naar winnaars  De “gouden tip”
De Verenigde Staten en hun federale overheid
De Grote Depressie Herman de Jong / Faculteit Economie en Bedrijfskunde.
1. 2 The empire strikes back Bron: Universiteit van Groningen.
1 1 Diagnoseadvies van de sociale partners over O&O en innovatie ‘Naar een meer innovatieve economie’ 18 september 2006.
Economische Crisis Hoofdstuk 1, paragraaf 3.
Randstad Werkmonitor state of mind arbeidsmarkt (werknemer perspectief) juli – augustus 2007 B
Begrippen par. 1 t/m 3 Global cities: diversiteit > integratie of segregatie Favela’s en ‘gated communities’ Megasteden > drie factoren verklaring groei.
3.2 De crisis van de jaren 1930.
Werkgroep Activering 10 januari Agenda Goede praktijk: Intégra plus "Parcours Territoriaux d’Inclusion Sociale " Stand van zaken: –Ontwerp van omzendbrief.
Een gevolg van de Eerste Wereldoorlog?
Roaring twenties VS/Wall Street: financiele hart van de wereld.
19 e eeuw Arbeiders niet beschermd Bedrijven waren slecht georganiseerd 1850 in Londen Werkloosheid 40% Het aantal faillissementen 70% Geringe financiële.
Weerslag van de crisis op de arbeidsmarkt Studie Hoge Raad voor de Werkgelegenheid.
VBA bijeenkomst 26 September 2006 Amsterdam Far East Property ; Turning the corner.
Hoofdstuk 4 Aardrijkskunde, economie en maatschappij
1 Week 38/ /11/ Voor oktober vrezen velen onder ons een crash Wat denken wij?? Voor de VS zien we weinIg kans van een crash gezien.
25/11/20141 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week Russia Reignites The Proxy War: Putin Offers "Complete Support" To Iraq.
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week Us$ stijgt en de VS markten en grondstoffen markten+ obligatie markten storten ineen.
Economische Crisis Hoofdstuk 1, paragraaf 3.
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
Opdracht 1. el/la [nn*] lo/los/las [nn*]
Week Terwijl de beurzen 300% stegen bewogen de grondstoffen niet Weldra krijgen we de ommekeer!!!!!
EU Uitbreiding Emeriti Forum Reflecties op presentatie van Minister Dehaene.
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week EINDELIJK GOED NIEUWS.ALS JE WEET DAT DE DEBETRENTE OP BIJNA NUL STAAT EN DAT ONZE STAAT.
© GfK 2015 | Supermarktkengetallen | augustus 2015
1 De Nederlandse economie 2008 Michiel Vergeer. 2 Kernindicatoren – Bbp 1e halfjaar 2009: bijna 5 procent krimp – Werkloosheid loopt op richting 5 procent.
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
1 ABP kwartaalbericht, 4 de kwartaal 2005 Roderick Munsters, Directeur Vermogensbeheer Dick Sluimers, Directeur Financiën Schiphol, 18 januari 2005.
1© GfK | De Nederlandse Investeringsmonitor | November 2015 De Nederlandse Investeringsmonitor © GfK | November 2015.
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week
© GfK 2014 | AFM Consumentenmonitor | Juni AFM Consumentenmonitor voorjaar 2014 Beleggers Juni 2014.
R.G.R. Jabroer // Fundtrack.nl 1 Exchange Traded Funds Wat u moet weten!
Beleggen Opties Futures Beleggingskengetallen
De 12 belangrijkste dingen die ik in de afgelopen 15 jaar heb geleerd over beleggen Karel Mercx 4 oktober 2014.
De acht feiten over het huidige beursklimaat Karel Mercx 5 april 2014.
De politieke en economische omgeving Hoofdstuk 5.
Rosneft te kopen BP uit Russische joint venture. DE Raad van bestuur van BP heeft ingestemd met een aanbod van de Russische staat oliemaatschappij Rosneft.
Persconferentie 12 februari 2010 De Nederlandse economie 2009 PROGRAMMA Opening en uitreiken persmap – Leespauze – Presentatie.
Hong Kong zijn bezig met het uitbreiden van een vijf-sessie wint strip op maandag geholpen door een hogere is geopend in de Chinese markten dat maakt.
1 De Nederlandse economie 2e kwartaal 2009 Michiel Vergeer.
Het interbellum De Grote Crisis Tijd van wereldoorlogen 1900 – 1950.
1 DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT Week 14 Europa daalt en usa stijgt Maar De euro stijgt en de $ daalt Curator van Madoff-imperium eist.
Het interbellum Nederland in het interbellum
Vraag en Aanbod van financiële middelen & nominale en reële rente
Tijd van wereldoorlogen
Welkom havo 3..
De Nederlandse conjunctuur in 2008
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT
Lesbrief Verdienen en Uitgeven
Optie Een optie is een recht om bijvoorbeeld een aandeel gedurende een bepaalde periode tegen een vooraf afgesproken prijs te mogen kopen of verkopen.
Economische groei Hfst 20 Hfst 26.
WELKOM.
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT
DE ADVIEZEN VOOR DE REGIONALE BELEGGGINGSCLUBS KNOKKE-HEIST
Welkom Havo 5..
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT
Wat leren de cijfers ons over de ouderen, de rusthuizen & de rusthuisbewoners? Observatorium voor Gezondheid en Welzijn Brussel Sarah Luyten
DE ADVIEZEN VAN BEURSMAKELAAR BERNARD BUSSCHAERT
Advies voor beleggers uw docent B Busschaert
Advies voor beleggers uw docent B Busschaert
Bouwvolume blijft stijgen echter uitdagingen blijven groot
Transcript van de presentatie:

De Australische markt ziet er ingesteld op open iets lager ondanks Wall Street bereiken van een vijf jaar hoog als het haalde uit de risico's voor's werelds grootste economie van de naderende federale bezuinigingen en bod van equitiesAt 0630 AEDT op maandag, de maart aandeel prijs index futures- contract was vijf punten op 5,069 naar beneden.In economische nieuws op maandag releases de Australian Bureau of Statistics haar zakelijke indicatoren voor het December kwartaal en het gebouw goedkeuringen voor januari gegevens. De TD effecten-Melbourne Institute inflatie graadmeter is voor februari is het gevolg als de serie ANZ baan advertenties voor maand net afgelopen, de Dun en Bradstreet zakelijke verwachtingen enquête en de NAB driemaandelijkse online retail sales index.Naar verwachting geen grote aandelen nieuws. In Australië, de markt op vrijdag gesloten bijna half procent lager als de bedrijven aanzienlijke middelen de index meegesleurd.Aan het einde was de benchmark-index S & P/ASX punten, of 0,35 procent lager op 5,086.1 terwijl de ruimere All Ordinaries index 19.5 punten of 0,38 procent, op 5,100.9 daalde. De Australische markt ziet er ingesteld op open iets lager ondanks Wall Street bereiken van een vijf jaar hoog als het haalde uit de risico's voor's werelds grootste economie van de naderende federale bezuinigingen en bod van equitiesAt 0630 AEDT op maandag, de maart aandeel prijs index futures- contract was vijf punten op 5,069 naar beneden.In economische nieuws op maandag releases de Australian Bureau of Statistics haar zakelijke indicatoren voor het December kwartaal en het gebouw goedkeuringen voor januari gegevens. De TD effecten-Melbourne Institute inflatie graadmeter is voor februari is het gevolg als de serie ANZ baan advertenties voor maand net afgelopen, de Dun en Bradstreet zakelijke verwachtingen enquête en de NAB driemaandelijkse online retail sales index.Naar verwachting geen grote aandelen nieuws. In Australië, de markt op vrijdag gesloten bijna half procent lager als de bedrijven aanzienlijke middelen de index meegesleurd.Aan het einde was de benchmark-index S & P/ASX punten, of 0,35 procent lager op 5,086.1 terwijl de ruimere All Ordinaries index 19.5 punten of 0,38 procent, op 5,100.9 daalde.

NEW YORK - de Dow Jones Industrial Average bereikt een nieuwe vijf-jaar hoog op vrijdag zoals beleggers keek langs de risico's voor de economie van de naderende federale bezuinigingen en bod van aandelen.De Dow steeg punten (0,25 procent) te 14,089.66, op minder dan 100 punten van all-time high van 14, op 9 oktober 2007, vóór de crash van de markten en de grote recessie.De brede S & P 500 verhoogd 3.52 (0.23 procent) te 1,518.20, terwijl de tech-rijke Nasdaq Composite Index opgedaan 9.55 (0,30 procent) naar 3, Londen - Europa's belangrijkste voorraad markten viel meestal als investeerders fretted over Italië's na de verkiezingen impasse, slechte economische gegevens, dreigende inkrimping van het budget van de VS en een vlot van resultaten.Londense FTSE 100-index van toonaangevende bedrijven bucking de trend om toe te voegen 0.28 procent om te sluiten op punten op vrijdag op de achterkant van ons gegevens met inbegrip van een derde rechte maand van toenemende productie stimuleren.Frankfurt DAX 30 werpen 0,43 procent op punten, en in Parijs de CAC 40 verloren 0.62 procent tot punten. NEW YORK - de Dow Jones Industrial Average bereikt een nieuwe vijf-jaar hoog op vrijdag zoals beleggers keek langs de risico's voor de economie van de naderende federale bezuinigingen en bod van aandelen.De Dow steeg punten (0,25 procent) te 14,089.66, op minder dan 100 punten van all-time high van 14, op 9 oktober 2007, vóór de crash van de markten en de grote recessie.De brede S & P 500 verhoogd 3.52 (0.23 procent) te 1,518.20, terwijl de tech-rijke Nasdaq Composite Index opgedaan 9.55 (0,30 procent) naar 3, Londen - Europa's belangrijkste voorraad markten viel meestal als investeerders fretted over Italië's na de verkiezingen impasse, slechte economische gegevens, dreigende inkrimping van het budget van de VS en een vlot van resultaten.Londense FTSE 100-index van toonaangevende bedrijven bucking de trend om toe te voegen 0.28 procent om te sluiten op punten op vrijdag op de achterkant van ons gegevens met inbegrip van een derde rechte maand van toenemende productie stimuleren.Frankfurt DAX 30 werpen 0,43 procent op punten, en in Parijs de CAC 40 verloren 0.62 procent tot punten.

Milaan FTSE Mib index verloren 1,54 procent tot 15,675 punten zoals stijgende Italiaanse werkloosheid nummers verergerd zorgen over de aanhoudende politieke onzekerheid na onduidelijk verkiezingen eerder deze week. Madrileense IBEX 35 teruggetrokken 0.52 procent punten na sombere nieuws dat Spanje de verwerkende sector bleef krimpen in februari.De euro is gedaald tot $US van $ laat in New York op donderdag. HONG KONG - Aziatische markten waren meestal lager als handelaren nam een adempauze na gezonde winst in de vorige sessie terwijl Chinese gegevens bleek had vertraagde de groei in de productie van activiteit.Tokyo voorraden gesloten 0,41 procent, of punten, hoger bij 11,606.38, als een zwakke yen hielp de markt begin verliezen aangewakkerd door winstnemingen, en na de benaming van een nieuwe Bank of Japan chief bekend voor de agressieve monetaire stabiliteit terug te verdienen. Sydney gleed 0,35 procent, of punten, aan het einde van de week op 5,086.1, terwijl Hong Kong viel 0,61 procent, of punten, aan 22, en Shanghai was 0,26 procent lager, vergieten 6.08 verwijst naar 2, Seoul werd gesloten voor een vakantie. Milaan FTSE Mib index verloren 1,54 procent tot 15,675 punten zoals stijgende Italiaanse werkloosheid nummers verergerd zorgen over de aanhoudende politieke onzekerheid na onduidelijk verkiezingen eerder deze week. Madrileense IBEX 35 teruggetrokken 0.52 procent punten na sombere nieuws dat Spanje de verwerkende sector bleef krimpen in februari.De euro is gedaald tot $US van $ laat in New York op donderdag. HONG KONG - Aziatische markten waren meestal lager als handelaren nam een adempauze na gezonde winst in de vorige sessie terwijl Chinese gegevens bleek had vertraagde de groei in de productie van activiteit.Tokyo voorraden gesloten 0,41 procent, of punten, hoger bij 11,606.38, als een zwakke yen hielp de markt begin verliezen aangewakkerd door winstnemingen, en na de benaming van een nieuwe Bank of Japan chief bekend voor de agressieve monetaire stabiliteit terug te verdienen. Sydney gleed 0,35 procent, of punten, aan het einde van de week op 5,086.1, terwijl Hong Kong viel 0,61 procent, of punten, aan 22, en Shanghai was 0,26 procent lager, vergieten 6.08 verwijst naar 2, Seoul werd gesloten voor een vakantie.