De (B)engels Gemaakt door Bo, Kyana, Margaux en Laura 8-12 februari.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Een dag en een week. dagen van de week dagindeling.
De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
INFOAVOND SPORT- en SPEELAANBOD ZOMERVAKANTIE
GOEDE BAAS.
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
VBS SINT-PIETER OOSTKAMP
Lifestyle-bladen voor de vrouw
Presentaties •Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
De Kamer van Tobias. De kamer van Tobias is een lichte, vrolijke kamer…
prestaties, plezier en passie.
Trix en Lex Niveau 6 Bewerkt door Jeff, Liesl en Robin
Ik voel me zo alleen !.
Een knettergek sprookje bedacht door de Duizendpootrakkers
Proef nummer Sanedu De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!!
Maxime Neirynck.
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
VSO Kennedy school LC 2013.
Dit verslag is Gemaakt door margot en kyan
Kiekeboe! Hoe gaat het eraan toe, in de kleuterklas!
Terugblik op de Toermalijn
Boekverslag: Koen Kampioen en het grote toernooi
JUNIOR Mijn vriend.
Les 13 Presenteer jezelf (2) Leerjaar 1 Informatiekunde - Presentaties maken.
GO MISS MOLLY Klik om verder Te gaan Om de dag te beginnen …
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ».
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Wat ik wil…..
Wij hebben een hart voor iedereen
Zoom No Regrets The Walker Brothers. Het voordeel van een Canon.
Project presentatie 1. Even voorstellen - Niek Storm - Manoli Tsigonakis - Kevin de Groot - Boudewijn de Jong.
Het voelen en ervaren van de kinderen van de Dreumeshof tijdens het thema “Knuffels” het voelpad met voetjes en handjes.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
GUUS LIVE favorieten games Ja call of duty black ops 2. Ik houd van strategie spelletjes en dat je lekker mag schieten. Ik vind het leuk dat ik met verschillende.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
We lezen: 1 Koningen 3: De preek gaat over: 1 Koningen 3: 5 Wat zal ik je geven? Voorlezer: Gretine Post Voorganger: Ds J.H. Smit te Amersfoort-Vathorst.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Veilig Online. Wat als Facebook een dag niet werkte?
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Omgaan met verandering Elke verandering is een vernieuwing…
Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN. D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )
Goden Op school. 1.Zeus Doet zijn best als het hem interesseert Doet zijn best als het hem interesseert Kan goed volgen, verstandig Kan goed volgen, verstandig.
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
Nu even niet misschien later wel.
SPEELPLEIN DE MIRKENS OPGELET ! JEUGDWERKING KAN VERSLAVEND ZIJN!
Eindtoets taal Oefenreeks 10 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Welkom in groep 7! Informatieavond 5 september 2017.
Ik ben Amber en ik ben 12 jaar oud.
Welkom in groep 1.
Het 24 spel.
Opdracht PowerPoint Maak een PowerPoint over jezelf.
Kennismaken met uw docent
Project gamemarket Les 1.
VIDEOPRESENTATIE 2, CONCEPTONTWIKKELING Naam: Faustina Maia Gomes Rebelo Goncalves Studentnummer: Opleiding: Ad ondernemen Klas: 1F Docent: Evers,
Kennismaken met je klasgenoot
Transcript van de presentatie:

De (B)engels Gemaakt door Bo, Kyana, Margaux en Laura 8-12 februari

Inhoudstabel Hoofdanimatoren Animatoren voormiddag Animatoren namiddag Weekindeling Interview (B)engel Sfeerbeelden

Hoofdanimator Nathan 19 jaar Zijn hobby’s zijn uno en voetbal. Geen idee wat hij later wil doen Er zijn veel leuke kindjes en hij vindt het leuk zich te engageren voor de Lichterveldse jeugd. Zijn favoriete spelletjes zijn manillen en voetbal Hij vindt dat hoofdanimator en animator even leuk is want ze hebben allebei voordelen

hoofdanimator Loucia 18 jaar Hobby is voetbal Later wil ze sporten met kinderen zoals op sportkampen. Ze vindt de kindjes van het speelplein leuk en ook het samen spelen met de kindjes Haar lievelingsspelletje is ommen en rechten Ze vindt hoofdanimator zijn leuker omdat ze meer verantwoordelijkheid heeft.

Animator voormiddag Marie 17 jaar haar hobby’s zijn scouts en muziek. Ze wil vroedkunde studeren. Ze vindt het leuk om met de animatoren en kindjes samen te werken en te spelen. Haar lievelingsspel is koning en dienaar

Animator voormiddag Thomas 17 jaar Hobby is CHIRO Hij wil later astronaut worden. Hij vindt het leuk om toffe spelletjes te spelen en de kindjes een leuke dag te geven. Zijn lievelingsspel is een levende piramide maken.

Animator voormiddag Flor Bijna 18 jaar Hobby is CHIRO Hij wil later koning worden. Hij vindt het leuk als er brave kindjes zijn op het speelplein. Zijn lievelingsspel is AA-loop.

Animator voormiddag Louise 17 jaar Hobby is scouts Ze wil later makelaar worden. Ze vindt de spelletjes en het spelen met de kinderen leuk. Haar lievelingsspelletjes zijn met muziek.

Animator voormiddag Laura 19 jaar Hobby’s zijn KLJ en fitnessen. Ze wil later leerkracht worden. Ze vindt het spelen met de kinderen en contact met de animatoren tof. Haar lievelingsspelletje is dode vis.

Animator namiddag Leander 15 jaar Zijn hobby is koken Hij wil later leerkracht worden. De animatoren en de kindjes zorgen voor het plezier in de (B)engels. Zijn lievelingsspelletje is Dikke Bertha.

Animator namiddag Glenn 16 jaar Zijn hobby is voetbal. Hij weet nog niet wat hij later wil worden. Hij vind het tof om op het speelplein te staan. Hij vindt de animatie en de kindjes super! Zijn lievelingsspel is Dikke Bertha en levend zeeslag.

Animator namiddag Maxim 16 jaar Zijn hobby is Xbox Hij wil later houtwerker worden. Hij werkt graag met de kinderen en animatoren op het speelplein. Hij vindt alle spelletjes op het speelplein leuk.

Animator namiddag Axelle Bijna 21 jaar Ze wil later zelfstandige worden. Ze vindt de (b)engels super ! Ze vindt alle animatoren leuk van de (b)engels. Ze wil de kindjes allemaal een leuke dag geven. Haar lievelingsspel is ommen en rechten.

Weekindeling MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag Jean Paul in Rubberland Star WarsDe RedactieGoudkoortsDe Incredebielen Jean Paul in Rubberland Star WarsZwemmenGoudkoortsCinema (Zootropolis)

Interview (b)engels Rune (7 jaar) Hij wilt later metselaar worden Hij komt regelmatig naar het speelplein. Hij voetbalt het liefst. Hij vindt alle animatoren leuk. Hij vindt de spelletjes op het speelplein super tof !

Strip aaaah PANG! Yes, hij is dood Ohnee. Alles oké? Blijf leven er komt hulp. Wordt vervolgd ….

Tot in de Paasvakantie