Het is niet onwaarschijnlijk dat de stamvader van deze genealogie verwant is aan de oudste generaties van een genealogie die een aanvang neemt te Brouwershaven.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Advertisements

Rembrandt.
1. Het dak naar de hemel zit dicht Laatste vers Rechters: ‘In die tijd was er geen koning in Israël: iedereen deed wat in zijn eigen ogen goed was’. 1.
50 Jarige Echtvereeniging Velp Nov 1906 Aalbert Blom (84) & Hermina Roordink (72)
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Sound on Mary lou.
Albert I.
Nieuwe buren ! Vorige maand hebben we nieuwe buren gekregen. Het zijn hele gewone en leuke mensen. Toevallig heb ik net een nieuwe camera en vonden de.
In het Nederlands antwoord je vaak heel kort:
De kleine Carolientje Komt de overvolle drogisterij binnen Ze blijft bij de deur staan en roept luid Graag drie dozijn condooms in verschillende maten.
Van Laer Familiepuzzel 30 november 2002 Groep 3 Kennismaking & personage.
Lachertje.
Albert Einstein Door Shari en Cato.
Hoi allemaal De schrijfer is :Anton van der Kolk Anton van der Kolk werd op 3 mei 1953 geboren in Utrecht, op een bovenhuis aan de Oudwijkerdwarsstraat.
Thema voor vanavond is:
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
De dans Mijn spreekbeurt gaat over de dans. Ik heb het onderwerp gekozen, omdat het mijn hobby is en ik er veel over weet.
Adolf Hitler Door: Naomi & Boy.
Gedenkt zijn verbond voor eeuwig gebiedt zijn woord aan 1000 geslachten dat hij sloot met Abraham en zijn eed aan Izaäk.
Welkom op de app van MasterIce Deze PowerPoint is speciaal gemaakt voor extra informatie over MasterIce- Winkel.
Schilddekking Schild met een halfcirkelvormige onderkant, gedekt met een zwarte aanziende helm getralied van zilver en met wrong van zwart en zilver, met.
Bergeijk genealogie Verdon©k Foto’s, een plattegrond, advertenties en bidprentjes. Er bestaan veel aanwijzingen dat deze genealogie via Reusel naar oudere.
Magister voor ouders.
Deze genealogie neemt een aanvang rond 1700 in de gemeente Mantgum in Friesland.
Een genealogie die vermoedelijk als oudste plaats van herkomst een gebied in Vlaanderen heeft, tegen de Nederlandse grens en bekend is onder de naam De.
Aanval op Aanval op vliegveld Valkenburg Hongerwinter mobilisatie Operatie Market Garden Proclamatie Koningin Wilhelmina D-day Auschwitz monument.
Deze genealogie neemt een aanvang rond 1615 in de gemeente IJlst aansluitend te Mantgum in Friesland.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
God maakte in het begin alles.
Foto’s Verdonck Genealogie Poperinge Voor een toelichting op dit familiewapen zie
SS Vrouwelijke monsters
Genealogie Verdon(c)k te Gravendeel
Heineken in Elburg Geschiedenis van Heineken begint in Elburg.
Deze genealogie vangt aan met Adriaan Jans Verdonck die circa 1530 trouwt met Anna Michiel Cornelis Jan Goderts. Adriaan was, evenals zijn zoon en kleinzoon,
In de aanvang riviervissers, schippers. Vanaf de 17 e eeuw tot heden, via het KNIL, opeenvolgende generaties militairen. In latere generaties een kunstschilder.
Een genealogie die vermoedelijk als oudste plaats van herkomst een gebied in Vlaanderen heeft, tegen de Nederlandse grens en bekend is onder de naam De.
Een genealogie die aanvangt midden 16 e eeuw. Misschien bestaat de mogelijkheid een verbinding te maken met de Baarland genealogie Verdon(c)k. Opvallend.
Een genealogie waarin de c ook in Nederland gehandhaafd bleef. Bazel een kleine gemeente aan de Schelde, mogelijk ontstaat een verbinding met andere genealogieën.
Genealogie Verdonck Antwerpen - Amsterdam
Driewegen genealogie Verdon(c)k
Genealogie Verdon(c)k te ‘s-Gravendeel
Genealogie Janse van Mantgem
Genealogie Verdon(c)k in Reusel en omgeving
Genealogie Verdon(c)k Lommel - Liempde
Genealogie Steenhoek Familie berichten uit kranten:
Genealogie Verdonck te Assenede en Hoofdplaat
Genealogie Verdonck te Roosendaal
Genealogie Verdonck in het gebied De Merode.
Karel de grote leven en familie
Genealogie Verdonck Antwerpen - Amsterdam
Genealogie Verdonck in het gebied De Merode.
Verdonck Helkijn - Amsterdam
Genealogie Verdon(c)k te Gravendeel
Genealogie Verdonck Bazel, Melsele Heinkenszand
Genealogie Verdonck/Verdonk aanvangende in Retie
Deze genealogie neemt een aanvang circa 1750 te Blaarthem en Veldhoven
Verdonck, Verdonckt enz te Gent en omgeving met een vertakking Verdonk naar Driewegen Afbeeldingen waarvan de personen voorkomen in het samengevoegde Bestand.
Foto’s Verdonck Genealogie Poperinge.
Bergeijk genealogie Verdon©k
Genealogie Verdon(c)k Brouwershaven –via ‘s-Gravenhage – naar Zeist
Foto’s Stamboom Verdonck Oostende en omgeving.
Genealogie Verdon(c)k te Etten-Leur en omgeving
Driewegen genealogie Verdon(c)k
Genealogie Verdonck in het Land Waas
Een genealogie met als belangrijkste plaats van herkomst Broechem, maar ook Antwerpen en omgeving. Genealogie Verdonck.
Transcript van de presentatie:

Het is niet onwaarschijnlijk dat de stamvader van deze genealogie verwant is aan de oudste generaties van een genealogie die een aanvang neemt te Brouwershaven en later met enkele generaties talrijk aanwezig is te Zeist. In latere Baarland generaties is eveneens een verwantschap met de Wissekerke genealogie niet uitgesloten. Helaas ontbreekt nog een goede bewijsvoering voor deze veronderstellingen.

Voor meer informatie over dit slot te Baarland zie

Deel 1 van akte d.d. 2 mei 1654 Pieter Willemsz Verdonck is overleden en de weduwe Leunken Jacobsse blijft achter met vijf onbejaarde weeskinderen. Alle kinderen met naam en leeftijd vermeld. Toeziende voogden worden Jacques Jacobuszn in deze akte vermeld als Nicolaes die gehuwd is met een zuster van de overledene de 2 e voogd is Marinus Corneliszn gehuwd met een zuster van de vijf wezen Elisabeth Pieters Verdonck.

Deel 2 van akte d.d Zoals vermeld in de voorgaande dia een akte die bol staan van genealogisch informatie. U kunt alles nalezen op de twee bijgevoegde bladzijden. Deze akte is ook afzonderlijk vermeld op de pagina van de Baarland genealogie.

Adriaen, roepnaam Arjaen, Verdonk

Antoon Adriaan, roepnaam Tony, Verdonk En zijn vrouw Catharina Kornelia van de Kreeke Tony is de laatste van drie opeenvolgende generaties van een drankenhandel te Goes en Middelburg. Zie de volgende dia’s

Izaak Verdonk, gehuwd met Stoffelina Adriana de Kok

Adriaan Livinus Rouw tijdens de mobilisatie kort voor de 2 e wereldoorlog was hij al motordonnans. Gehuwd met Jacoba Johanna Verdonk Zij kwam uit de drankenhandel familie Verdonk.

Elisabeth Rouw van Wijck, trouwde op te Hoek met Jacobus Rouw. Dit zijn de schoonouders van Jacoba Johanna Verdonk