De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ZOEK DE TRAP!. Imke wandelt veel met haar vader en moeder. Onderweg moeten ze op de paaltjes letten. Imke vergeet vaak naar de pijltjes te kijken. Samen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ZOEK DE TRAP!. Imke wandelt veel met haar vader en moeder. Onderweg moeten ze op de paaltjes letten. Imke vergeet vaak naar de pijltjes te kijken. Samen."— Transcript van de presentatie:

1 ZOEK DE TRAP!

2 Imke wandelt veel met haar vader en moeder. Onderweg moeten ze op de paaltjes letten. Imke vergeet vaak naar de pijltjes te kijken. Samen met haar moeder praten ze onderweg. Haar ouders gaan vaker alleen wandelen. Haar vader is een echte dromer! Hij vergeet het vaakst naar de pijltjes te kijken.

3 GEVONDEN?

4 Imke wandelt veel met haar vader en moeder. Onderweg moeten ze op de paaltjes letten. Imke vergeet vaak naar de pijltjes te kijken. Samen met haar moeder praten ze onderweg. Haar ouders gaan vaker alleen wandelen. Haar vader is een echte dromer! Hij vergeet het vaakst naar de pijltjes te kijken.

5 Imke wandelt veel met haar vader en moeder. Onderweg moeten ze op de paaltjes letten. Imke vergeet vaak naar de pijltjes te kijken. Samen met haar moeder praten ze onderweg. Haar ouders gaan vaker alleen wandelen. Haar vader is een echte dromer! Hij vergeet het vaakst naar de pijltjes te kijken.


Download ppt "ZOEK DE TRAP!. Imke wandelt veel met haar vader en moeder. Onderweg moeten ze op de paaltjes letten. Imke vergeet vaak naar de pijltjes te kijken. Samen."

Verwante presentaties


Ads door Google