De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met de eindejaarsperiode voor de deur of gewoon om een voorraad aan te leggen is een kwaliteitsvolle rode of witte wijn of een heerlijke Cava altijd een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met de eindejaarsperiode voor de deur of gewoon om een voorraad aan te leggen is een kwaliteitsvolle rode of witte wijn of een heerlijke Cava altijd een."— Transcript van de presentatie:

1 Met de eindejaarsperiode voor de deur of gewoon om een voorraad aan te leggen is een kwaliteitsvolle rode of witte wijn of een heerlijke Cava altijd een goede investering! Beter nog: door wijn te kopen helpt u onze droom en die van onze vele vriendjes- medebewoners te realiseren! Voor het 3 de jaar op rij stellen we u onze wijnactie voor. We zijn fier en blij hierbij te kunnen aankondigen dat er ‘beweging’ komt in het dossier dat we aanvankelijk tot “bouwfonds therapiebad DVC Heilig Hart Bachte” hadden gedoopt. In samenspraak met sportdienst en directie zetten we in op een meer haalbare invulling op korte termijn, nl. een zwemspa, incl. omkleedruimte met alle nodige hulpmiddelen. De realisatie van dit project staat concreet ingepland voor 2016! Doelstelling: “onze zorgvragers beweging en ontspanning aanbieden in het water, al dan niet vanuit een therapeutisch oogpunt en hen laten genieten van de rust, warmte en gewichtloosheid die warm water als milieu biedt”. Het DVC zelf geeft een extra duwtje door dit project in te dienen voor de ING Solidarity Award*. Bij winst gaat de geldprijs van € 1000 integraal naar de zwemspa! Als u dus naast uw bestelling ook nog eens uw stem uitbrengt, komt de eerste plons weer wat dichterbij. *Voor meer info: http://www.dvcheilighart.be/dvcheilighart/artikel.php?pageID=144&artikel=181http://www.dvcheilighart.be/dvcheilighart/artikel.php?pageID=144&artikel=181 2013 2016. bijna 15.000 2014 16.000 2015 XX.XXX De droom krijgt vorm! Realisatie zwemspa voor alle bewoners binnen de muren van het DVC in voorbereiding! ++

2 Wijnactie ter ondersteuning van het project zwemspa (Sportdienst DVC Bachte) : Overzicht van ons aanbod onze schuimwijn: TOPPER!!! - Cava Dibon brut reserva (meer info hier) onze rode wijn: - Monte da Cal Colheita Seleccionada 2013 (meer info hier) onze witte wijn: - Dão Cabriz Encruzado 2013 (meer info hier) BLIJVER! voor de selectie van deze wijnen werd een beroep gedaan op wijnhuis Alhambra (www.alhambra.be)hier www.alhambra.be De actie loopt vanaf begin november 2015 t.e.m. vrijdag 18 december 2015. Procedure: U neemt kennis van deze wijnactie via één van de gebruikte kanalen U beslist over te gaan tot een aankoop U vult het bestelformulier in en deponeert dit in de daartoe voorziene doos aan het onthaal in het DVC te Bachte (hoofdingang) of u mailt/belt uw bestelling door naar één van de contactpersonen voor deze wijnactie (alle nodige gegevens vermelden + aangeven hoe u de levering verkiest) U schrijft het nodige bedrag over op het rekeningnummer van de wijnactie (zie bestelformulier) U kan de wijn afhalen in het DVC (refter) op één van de aangegeven momenten (evt. betalingsbewijs meebrengen) of u wordt gecontacteerd door één van de organisatoren om verder af te spreken m.b.t. de levering OPGELET!: wijn zal pas geleverd/afgehaald kunnen worden nadat uw betaling geregistreerd werd! Gezondheid! Bijbestellen kan tot uiterlijk 18 december 2015. Zelfde werkwijze! Nieuw!

3 BESTELFORMULIER Naam: Tel/GSM:E-mail: typebenamingkarton (= 6 flessen) flessenPrijs/flestotaal CCava Dibon brut reserva € 9,50 RMonte da Cal Colheita Seleccionada 2013 € 8,50 WDão Cabriz Encruzado 2013 € 8,50 Deze wijnen zijn verkrijgbaar per karton van 6 flessen of per gewenst # flessen. De verkoop wordt georganiseerd door de ouders van Lander, Josse en Emiel (Skoebidoe) en Floor (Diabolo). Bestellingen kunnen enkel via dit bestelformulier. Bijkomende bestelformulieren zijn steeds te verkrijgen op aanvraag via onderstaande contactpersonen. Levering van de wijn: Wij halen de wijn af O in het DVC (refter/cafetaria) op datum: …………. om ……….uur. Voor ouders van bewoners & personeel DVC (en aanverwanten) zal er de mogelijkheid zijn in het DVC zelf de bestelling af te halen en dit: - op vrijdag 27 november (late namiddag – vooravond) - op woensdag 16 december (voormiddag) O via ouders van Josse, Lander, Emiel of Floor Betaling van de wijn kan enkel via overschrijving op de rekening van de wijnactie ‘DVC Zwemspa’: BE94 9731 2344 9914. Uiteraard kan er enkel geleverd worden nadat de betaling geregistreerd is. Opgelet!: vermeld in de vrije mededeling de naam van de besteller a.u.b. Contactpersonen bij vragen of om te bestellen: Juri Planckaert – GSM: 0475/85.19.44 – juri.planckaert@ugent.be (Josse, Skoebidoe)juri.planckaert@ugent.be Rhea Van Acker – GSM: 0476/42.24.71 – callaert.joeri@gmail.com (Lander, Skoebidoe)callaert.joeri@gmail.com Rogier Caluwé – GSM: 0474/26.18.74 – rogiercaluwe@yahoo.com (Emiel, Skoebidoe) Joeri Nowé – GSM: 0486/95.99.60 – joeri-nowe@telenet.be (Floor, Diabolo)rogiercaluwe@yahoo.comjoeri-nowe@telenet.be


Download ppt "Met de eindejaarsperiode voor de deur of gewoon om een voorraad aan te leggen is een kwaliteitsvolle rode of witte wijn of een heerlijke Cava altijd een."

Verwante presentaties


Ads door Google