De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe moet de nieuwe Europese overschrijving worden ingevuld?  het bedrag  het IBAN van de opdrachtgever  het IBAN en de naam van de begunstigde  de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe moet de nieuwe Europese overschrijving worden ingevuld?  het bedrag  het IBAN van de opdrachtgever  het IBAN en de naam van de begunstigde  de."— Transcript van de presentatie:

1 Hoe moet de nieuwe Europese overschrijving worden ingevuld?  het bedrag  het IBAN van de opdrachtgever  het IBAN en de naam van de begunstigde  de handtekening van de opdrachtgever  de BIC van de bank van de begunstigde wanneer het IBAN van de begunstigde niet met « BE » begint En in de praktijk ? De volgende gegevens moeten verplicht worden vermeld :

2 B E R O B E R T S C H U M A N B E BA N K B E B B F I R M A A B C / / Meestal heeft de begunstigde de gestructureerde mededeling vooraf afgedrukt Op het overschrijvingsformulier dient u gebruik te maken van de vakjes van de IBAN- rekeningnummers en de BIC die u vanaf links invult Naam van de opdrachtgever en naam van de begunstigde Handtekening van de opdrachtgever en bedrag van de overschrijving De « gewenste uitvoeringsdatum in de toekomst » vervangt de memodatum

3 B E R O B E R T S C H U M A N B E BA N K B E B B F I R M A A B C / / Klaar in een handomdraai !


Download ppt "Hoe moet de nieuwe Europese overschrijving worden ingevuld?  het bedrag  het IBAN van de opdrachtgever  het IBAN en de naam van de begunstigde  de."

Verwante presentaties


Ads door Google