De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De HEER bevrijdt Een doodlopende weg? De middelaar wijst de uitweg Waarachtig, ik verzeker u, wie luistert naar wat ik zeg, die heeft eeuwig leven,

Verwante presentaties


Presentatie over: "De HEER bevrijdt Een doodlopende weg? De middelaar wijst de uitweg Waarachtig, ik verzeker u, wie luistert naar wat ik zeg, die heeft eeuwig leven,"— Transcript van de presentatie:

1

2 De HEER bevrijdt

3

4 Een doodlopende weg? De middelaar wijst de uitweg Waarachtig, ik verzeker u, wie luistert naar wat ik zeg, die heeft eeuwig leven, over hem wordt geen oordeel uitgesproken, hij is van de dood overgegaan naar het leven. Joh. 5, 24 Zo redde de HEER de Israëlieten die dag uit de handen van de Egyptenaren. (vs. 30)

5 De HEER bevrijdt Een doodlopende weg? De middelaar wijst de uitweg Naar leven met Hem “Laat mijn volk gaan om mij in de woestijn te vereren.” (7, 16)

6 De HEER bevrijdt Een doodlopende weg? De middelaar wijst de uitweg Naar leven met Hem Een woestijnreis om dat te leren


Download ppt "De HEER bevrijdt Een doodlopende weg? De middelaar wijst de uitweg Waarachtig, ik verzeker u, wie luistert naar wat ik zeg, die heeft eeuwig leven,"

Verwante presentaties


Ads door Google