De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Arian den Hollander IT15AMO1B

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Arian den Hollander IT15AMO1B"— Transcript van de presentatie:

1 Door Arian den Hollander IT15AMO1B
The Deep Web Door Arian den Hollander IT15AMO1B

2 Inhoud Wat is het Deep web? Hoe is het Deep web ontstaan?
Geschiedenis van het Deep web. Hoe groot is het Deep web? Wat gebeurt er allemaal op het Deep web? Hoe kom je op het Deep web? Waarom het Deep web betreden een afrader is. Afsluiting.

3 Wat is het deep web? Het Deep web is het internet gedeelte dat de gewone man niet zomaar kan betreden. Dat komt omdat het illegaal is als je het betreedt en wat je er zal vinden is niet heel aangenaam. Het Deep web bevat allemaal sadomasochistische en bizarre praktijken die niet geschikt zijn voor ieders oog. Ook kan je er alles bestellen wat je maar wil. Van drugs tot wapens tot vergif. Het betreden van het Deep web is strafbaar!!!

4 Hoe is het deep web ontstaan?
Het Deep web is tegelijkertijd ontstaan samen met het gewone internet (rond 1996), alleen werd het toen nog niet gebruikt. Toen hackers erachter kwamen doormiddel van het Deep web bedrijven te hacken en gegevens stelen van politici werd het pas echt duidelijk hoe gevaarlijk het Deep web was.

5 Geschiedenis van het Deep web.
Het Deep web werd al rond 2005 gebruikt om illegale data zoals kinderporno of andere dingen te streamen. Maar sinds 2010 toen anonymous opdook… Anonymous een groep hackers Wikileaks.org hackte zodat allemaal privé data van bekende mensen en politici open stonden zodat iedereen die data kon bekijken.

6 Hoe groot is het Deep web?
Er valt weinig te vertellen hoe groot het Deep web is omdat alleen de omvang valt te beschrijven. In de volgende afbeelding kunt u zien hoe groot het Deep web echt is.

7 Wat gebeurt er allemaal op het deep web?
Ik heb al een beetje verteld wat er gebeurt op het Deep web, maar ik kan lang niet in deze presentatie of in de komende 100 vertellen wat er ‘allemaal’ gebeurt. Je kan alle soorten wapens, vergif en drugs kopen. Je kan forums lezen waar je kan leren hoe je iemand om kan brengen of bij iemand inbreken en nog veel meer. Al deze dingen kan je zonder consequenties doen als je een bepaalde VPN server gebruikt. Die zorgt ervoor dat je IP adres steeds veranderd waardoor je niet getrackt kan worden.

8 Hoe kom je op het deep web?
Het Deep web kan je betreden via Tor! Tor is net als internet Explorer of Chrome, een browser waarop je kan internetten. Alleen op tor kan je bepaalde .onion en andere websites betreden die de reguliere browsers verbergen. Als je tor gebruikt ben je strafbaar, maar de kans dat je gepakt wordt?? Ik weet het niet. Als je Tor wilt downloaden klik hier.

9 Waarom je beter niet op het deep web kan gaan.
Waarom zou je op het Deep web willen gaan? Tenzij je wapens of dergelijke dingen wil kopen. Maar ik raad je het betreden van het Deep web af omdat je alleen maar rare en lugubere dingen zal vinden die niemand helpt of blij zal maken!

10 Einde En 1 tip die ik je wil meegeven… STAY AWAY FROM THE DEEP WEB!!!


Download ppt "Door Arian den Hollander IT15AMO1B"

Verwante presentaties


Ads door Google