De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie"— Transcript van de presentatie:

1 Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
GEPRESENTEERD DOOR: THOMAS WILTING

2 Wat er uitgelegd gaat worden
INDEX Wat er uitgelegd gaat worden In het kort Waar kan ik mijn Umbraco omgeving vinden: De umbraco omgeving is eenvoudig te vinden. Je kan de omgeving bereiken via Hoe is Umbraco opgeeeld (Wat zie ik allemaal?): Toelichten wat je allemaal krijgt te zien als je inlogd in de Umbraco omgeving en hoe de indeling hiervan is. De inhoud pagina’s begrijpen: In het kort uitgelegd waar de inhoud pagina’s zich bevinden en hoe deze aangepast kunnen worden aan de hand van tekst editor’s. Tekstueel de pagina’s aanpassen en meteen publiceren of op specifiek opgegeven datum: Gebruik maken van de tekst editor’s en foto selectie schermen om de inhoud van de website aan te passen. De veranderingen meteen publiceren of publiceren op een specifieke datum en tijd.

3 Hoe gebruik ik het Umbraco Systeem?
INTRODUCTIE Hoe gebruik ik het Umbraco Systeem? Eenvoudig teksten aanpassen en publiceren! We are a Creative and Modern Company with a new vision. Er is een probleemstelling vastgelegd met de vraag, hoe kan ik in Umbraco de teksten van mijn website aanpassen? Ik zal zo kort mogelijk en stapsgewijs gaan uitleggen hoe dit gedaan kan worden. Ik zal dit gaan toelichten vanaf het begin, het inloggen, tot het einde, het bewerken van de teksten en het publiceren hiervan. Innovation distinguishes between a leader and a follower Steve Jobs

4 Waar kan ik mijn Umbraco omgeving vinden?
OMGEVING CMS Waar kan ik mijn Umbraco omgeving vinden? Altijd en overal beschikbaar! Inloggen met Gebruikersnaam Gebruik je gegeven gebruikersnaam en wachtwoord. Online Link De omgeving kan je benaderen via: Dashboard Na het inloggen in je Umbraco omgeving krijg je het dashboard te zien.

5 Hoe is Umbraco opgedeeld (Wat zie ik allemaal?)
OMGEVING CMS Hoe is Umbraco opgedeeld (Wat zie ik allemaal?) Easy-to-use tabmenu Tabmenu Helemaal links bevind zich het tabmenu waarin alle hoofditems staan. Items Lijst Naast de tabmenu bevind zich de item lijst waarin je delen kan selecteren dat je wilt gaan bewerken. Details scherm Naast de item lijst bevind zich het detail scherm. In dit scherm kan je alle inhoud bewerken van het item of scherm dat je hebt geselecteerd.

6 Wat kan ik allemaal met deze tabs?
OMGEVING CMS Het Tabmenu, Wat is wat? Wat kan ik allemaal met deze tabs? Inhoud Tabmenu Hier staan alle losse pagina’s waarin je de teksten en foto’s kan bewerken. De bewerkbare items zullen weergeven worden in text editors of in selectie en drop editors. Media Tabmenu In dit tabmenu kan je nieuwe media bestanden (foto’s & filmpjes) toevoegen. Hiermee worden ze beschikbaar in het systeem om te kunnen selecteren voor in de ‘inhoud’ pagina’s.

7 Media bestanden toevoegen
OMGEVING CMS Media bestanden toevoegen Hoe werkt dit? Stap 1 Klik op de media tab in het tabmenu rechts. Stap 2 In de ‘item lijst’ zie je alle geuploade foto’s in de huidige omgeving. Stap 3 Klip op ‘media’ in de ‘item lijst’ om nieuwe bestanden te uploaden. Je klikt dan op bestanden uploaden en selecteer je een bestand om deze te kunnen uploaden.

8 De Inhoud Bewerken Stap 1 Stap 2 Stap 3 OMGEVING CMS Hoe werkt dit?
Klik op het tabmenu ‘inhoud’ om de inhoud te kunnen gaan bewerken. Stap 2 Selecteer uit de ‘items lijst’ welke pagina je wilt bewerken. Stap 3 In het ‘detail scherm’ zie je de verschillende inhoud editor’s waar je nieuwe header foto’s kan selecteren en/of de inhoud van tekst kan aanpassen.

9 BEDANKT VOOR HET LUISTEREN
HAVE A NICE DAY EVERYONE! GEPRESENTEERD DOOR: THOMAS WILTING


Download ppt "Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie"

Verwante presentaties


Ads door Google