De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet."— Transcript van de presentatie:

1 123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet Beheer complexiteit op schaal Profiteer van een geharmoniseerde, uiterst productieve ontwikkelomgeving waarin alle teamrollen moeiteloos kunnen deelnemen aan ook de grootste projecten. Houd grote teams met verschillende groepen stakeholders op één lijn met Agile tools voor requirement- en feedbackbeheer die de informatiestroom optimaliseren. Flexibele tools en projectmanagementfuncties die zijn geoptimaliseerd voor projecten bij grote ondernemingen helpen u de werkzaamheden van verschillende projecten te beheren in een productieve en gebruiksvriendelijke omgeving. Visual Studio Enterprise 2015 biedt een toolset die is geoptimaliseerd voor de behoeften van testers, doordat die hen flexibel laat werken – en hen tegelijk op één lijn houdt met het team. Microsoft Test Manager biedt een uitgebreide toolset voor automatisch en handmatig testen in een desktop- applicatie die is geoptimaliseerd voor de behoeften van een moderne flexibele QA-professional. Dankzij mogelijkheden om loadtests via de cloud of on-premises uit te voeren kan in een praktijksimulatie worden gecontroleerd of de applicatie naar behoren werkt. Visual Studio Enterprise 2015 verkort de ontwikkelcyclussen zodat u vaker, betere software kunt leveren. Release Management en procesautomatisering nemen de risico´s en onzekerheid bij nieuwe softwarereleases weg en maken een probleemloze, voortdurende waardelevering mogelijk voor flexibele organisaties. Overbrug de kloof tussen ontwikkeling en productie en los bugs sneller op dan ooit met echte inzichten en gegevens die direct in productie zijn vastgelegd. Visual Studio Enterprise met MSDN – geoptimaliseerd voor moderne, veeleisende bedrijven en klaar voor de uitdagingen van morgen! Met Visual Studio Enterprise met MSDN kunnen ontwikkelteams van elke omvang geweldige ideeën omzetten in hoogwaardige, schaalbare bedrijfsapplicaties en moderne oplossingen voor moderne ondernemingen. Profiteer van geavanceerde tools en services om op Enterprise-niveau te komen, complexiteit te beheren, de integratie tussen ontwikkelings- en operations-teams te stroomlijnen en krachtige oplossingen te leveren die zijn geoptimaliseerd voor moderne bedrijven en die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Bevat vrijwel alle oudere en actuele Microsoft-software, plus Azure, Pluralsight en meer. Productievere teams voor ontwikkeling en levering van applicaties voor de Enterprise. Alle testactiviteiten kunnen continu worden gepland, uitgevoerd en bewaakt. Beheer complexiteit op schaal en sluit de kringloop tussen ontwikkel- en IT-teams. Bevat vrijwel alle Microsoft-software voor ontwikkeling/testen, maandelijks Azure-tegoed, Pluralsight-cursussen en meer.

2 Het allerbeste dat Visual Studio te bieden heeft! Visual Studio Enterprise met MSDN is ontwikkeld voor ontwikkeling op enterprise-niveau en helpt uw team om te gaan met hoge eisen, zoals een grote beschikbaarheid, hoge prestaties, schaal en complexiteit. Het biedt geavanceerde tools en alle software, services en resources die u nodig hebt om productief te zijn en hoogwaardige applicaties en complexe bedrijfsoplossingen te ontwikkelen voor moderne ondernemingen. Flexibele onderneming Betere samenwerking, productievere teams en betere zichtbaarheid Flexibele tools en projectmanagementfuncties die zijn geoptimaliseerd voor projecten bij grote ondernemingen helpen u de werkzaamheden van verschillende projecten te beheren in een productieve en gebruiksvriendelijke omgeving. Krijg realtime-inzicht in projectvoortgang en -status en houd uw prioriteiten voor ogen met geavanceerde dashboards. Beheer complexiteit Pak vol vertrouwen ook de grootste projecten aan Gebruik innovatieve modelleringstools en ontwikkel de hoogwaardige, bedrijfskritieke software die de motor van uw bedrijf vormt. Beheer eenvoudig afhankelijkheden en zelfs de grootste codebases met geavanceerde tools voor codetoewijzing en architectuurdetectie. Gebruik geavanceerde foutopsporingstools om problemen met complexe applicaties sneller dan ooit tevoren te herkennen, te schiften en te herstellen. Betere code Vergelijkbaar met unittests, maar dan sneller en makkelijker! Gebruik IntelliTest om snel automatisch relevante unittests te genereren voor uw code. IntelliTest maakt het aanzienlijk eenvoudiger om unittests te maken voor nieuwe of bestaande code zodat u zich kunt richten op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Maak eenvoudig sets unittests voor oude code waar nooit naar is gekeken en verbeter de kwaliteit – met minimale inspanningen. DevOps voor moderne ondernemingen Lever vaker, betere software Stroomlijn en automatiseer de workflow tussen ontwikkeling en IT-activiteiten en implementeer applicaties sneller. Met de Release Management-functies in Visual Studio 2015 kunt u releases makkelijker stroomlijnen, zodat u zonder onderbrekingen kunt implementeren. Met Visual Studio 2015 kunt u releasestappen, criteria voor acceptatie en goedkeuringsworkflows definiëren om het releaseproces te automatiseren. Wanneer de implementatie is afgerond, kunt u de kringloop tussen productie en ontwikkeling sneller sluiten en bugs sneller oplossen met echte inzichten en gegevens die direct in productie zijn vastgelegd.


Download ppt "123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet."

Verwante presentaties


Ads door Google