De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mara & Elim. Zo maar te gaan met een stok in je hand; zonder te weten wat je zult eten. Zo maar te gaan met een stok in je hand; eindeloos ver is 't beloofde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mara & Elim. Zo maar te gaan met een stok in je hand; zonder te weten wat je zult eten. Zo maar te gaan met een stok in je hand; eindeloos ver is 't beloofde."— Transcript van de presentatie:

1 Mara & Elim

2 Zo maar te gaan met een stok in je hand; zonder te weten wat je zult eten. Zo maar te gaan met een stok in je hand; eindeloos ver is 't beloofde land. Gezang 806:1,2,3

3 Zo maar te gaan, wordt het leven of dood? Altijd maar banger, duurt het nog langer? Zo maar te gaan, wordt het leven of dood? In de woestijn worden kinderen groot. Gezang 806:1,2,3

4 Zo maar te gaan, met Zijn woord als bewijs, altijd maar lopen, altijd maar hopen. Zo maar te gaan met Zijn woord als bewijs; straks wonen wij in een paradijs. Gezang 806:1,2,3

5 Gezang 5:1,2,4

6

7 Wij eten hemels brood, wij leven, in de dood, van manna, dag aan dag; het valt op Gods gezag. Gezang 5:1,2,4

8

9 Wij horen het gebod: De heiligheid van God Wil dat wij recht en rein En heilig voor Hem zijn. Gezang 5:1,2,4

10

11

12 Een vaste burcht is onze God, een toevlucht voor de Zijnen! Al drukt het leed, al dreigt het lot, Hij doet zijn hulp verschijnen! De vijand rukt vast aan met opgestoken vaan; hij draagt zijn rusting nog van gruwel en bedrog, maar zal als kaf verdwijnen!

13 Gods Woord houdt stand in eeuwigheid en zal geen duimbreed wijken. Beef, satan! Hij, die ons geleidt, zal u de vaan doen strijken! Delf vrouw en kind’ren `t graf, neem goed en bloed ons af, het brengt u geen gewin: wij gaan ten hemel in en erven koninkrijken!


Download ppt "Mara & Elim. Zo maar te gaan met een stok in je hand; zonder te weten wat je zult eten. Zo maar te gaan met een stok in je hand; eindeloos ver is 't beloofde."

Verwante presentaties


Ads door Google