De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is."— Transcript van de presentatie:

1 Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is

2 Opdracht: ga op het paaltje staan en kijk welke letters jij nog kan lezen. Of aan welke kant de opening van het rondje zit? (voor kleine kinderen handiger, die kennen de letters niet)

3 duur Opdracht: een eekhoorn schuilt in een boom als er gevaar dreigt, dit ga jij ook doen. Probeer niet gezien te worden als iemand anders rond de boom loopt. goedkoop

4 Opdracht: Een mier is heel erg sterk, hij kan wel 50 keer zijn eigen gewicht dragen. Jij kan dit ook proberen met behulp van dit gewicht. Probeer dit zo lang mogelijk omhoog te houden. Als dat je lukt ben je een echte mier!

5 Opdracht: Een ooievaar kan heel lang op een been staan, zelfs als hij slaapt! En als zijn been moe wordt gaat hij gewoon op zijn andere been staan. Kun jij dit ook? Probeer zo lang mogelijk op een been te staan. Is het te moeilijk hou je dan gewoon vast.

6 Opdracht: sommige dieren kunnen ver springen en sommige niet. Een muis kan je makkelijk verbreken met je springrecord, of toch niet? Probeer zo ver mogelijk te springen en ontdek op welk dier je lijkt. Verbreek jij de muis, de haas, of kom je zo ver als een hert.

7 We zouden het heel leuk vinden als er aan het begin en eind van het pad een supergrote schilderijlijst komt te staan. Zo is er een heel duidelijk begin en eindpunt. Hierin kunnen kinderen en families zichzelf portretteren (of een selfie maken). Iedereen raakt zo meteen enthousiast aan het begin. Dit sluit ook goed aan bij het museum in het kasteel… “Ruurlo is om in te lijsten”

8 Hier hoort niet echt een opdracht bij, maar we vonden het wel een leuk idee voor een vogelkijkhut. Als je erin staat kun je door twee spiekgaten alles in de gaten houden, terwijl vanaf de andere kant ze jou niet zien staan….

9 Mooie doorkijkjes laten zien door het plaatsen van een schilderijlijst (daar kan je dan doorheen kijken) “Ruurlo is een plaatje”… Zo kan je de aandacht vestigen op de grote, alleenstaande bomen die hier staan. Andere mooie plekjes in Ruurlo kan je geschilderd laten zien langs het pad? Of andere kunst van Ruurloërs? Kunstkring misschien? (Natuurlijk niet het echte schilderij, maar op een plaat zodat het niet vernield kan worden)

10


Download ppt "Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is."

Verwante presentaties


Ads door Google