De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Non komt bij de vrouwenarts: "Dokter, ik heb een Probleem. Als ik mijn regels krijg, dan komt er geen Bloed uit, maar postzegels!"

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Non komt bij de vrouwenarts: "Dokter, ik heb een Probleem. Als ik mijn regels krijg, dan komt er geen Bloed uit, maar postzegels!""— Transcript van de presentatie:

1

2 Een Non komt bij de vrouwenarts: "Dokter, ik heb een Probleem. Als ik mijn regels krijg, dan komt er geen Bloed uit, maar postzegels!"

3 De Arts is totaal verwonderd: „Maar mevrouw, dat kan toch niet ! Dan bent u een biologisch fenomeen! Dat kan ik niet geloven, dat moet ik Zelf zien!"

4 Zo gezegd,zo gedaan. Twee Weken later komt die None terug bij de dokter. Deze, vol verwachting, vraagt: „Doe uw kleren maar uit en zet u maar in de stoel!"

5 De dokter rolt zijn stoel dichterbij, om de zaak nader te onderzoeken en begint dan verschrikkelijk hard te lachen. De non, die volledig ontdaan is,: „Dokter, wat is er dan aan de hand?" Dokter: „Maar madame, dat zijn geen postzegels..."

6


Download ppt "Een Non komt bij de vrouwenarts: "Dokter, ik heb een Probleem. Als ik mijn regels krijg, dan komt er geen Bloed uit, maar postzegels!""

Verwante presentaties


Ads door Google