De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maja & Lauren LIEFDE. Liefde is niet zo makkelijk te definiëren. Als je 100 mensen vraagt wat liefde inhoudt als het gaat om een romantische relatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maja & Lauren LIEFDE. Liefde is niet zo makkelijk te definiëren. Als je 100 mensen vraagt wat liefde inhoudt als het gaat om een romantische relatie."— Transcript van de presentatie:

1 Maja & Lauren LIEFDE

2 Liefde is niet zo makkelijk te definiëren. Als je 100 mensen vraagt wat liefde inhoudt als het gaat om een romantische relatie. krijg je 100 verschillende antwoorden. De definitie van ; liefde

3 KRANTEN- ARTIKELS

4 Sofie (17) heeft 54-jarige vriend. "Hij werd verliefd op me toen ik 11 was" De zeventienjarige Sofie, afkomstig uit Limburg, heeft een relatie met Chris, een man van vierenvijftig. Een leeftijdsverschil van zevenendertig jaar. “Zelf zie ik het verschil niet, maar de buitenwereld is er nog niet klaar voor. Het taboe is te groot”, vertelt Sofie.

5 Valentijn vier je in't rood.

6

7 i ♥ you

8

9

10

11

12


Download ppt "Maja & Lauren LIEFDE. Liefde is niet zo makkelijk te definiëren. Als je 100 mensen vraagt wat liefde inhoudt als het gaat om een romantische relatie."

Verwante presentaties


Ads door Google