De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onder de grond, onder de grond, daar woont de mol in zijn jasje van bont. Graaft er een gang, tien meter lang, zand op zijn snuitje en zand op zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onder de grond, onder de grond, daar woont de mol in zijn jasje van bont. Graaft er een gang, tien meter lang, zand op zijn snuitje en zand op zijn."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Onder de grond, onder de grond, daar woont de mol in zijn jasje van bont.
Graaft er een gang, tien meter lang, zand op zijn snuitje en zand op zijn wang. Eet er een bol, eet er een knol, molletje eet er zijn buikje wel vol. Draagt nooit een vest, net als de rest. Nee, in zijn bontjas voelt hij zich het best Molletje kan bijna niet zien. Dat is toch gevaarlijk misschien. Molletje, straks stoot je je kop! Zet voortaan altijd je bril maar op.

5

6

7

8

9

10

11

12 Handen heb je om te geven
en voeten om te gaan en een hart dat uit wil leven, ‘t Is fijn dat wij bestaan. Op mij mag je rekenen daar kun je op aan! Ik zal als dat moet door een vuur voor je gaan.

13

14

15 le chêne le hibou le coucou


Download ppt "Onder de grond, onder de grond, daar woont de mol in zijn jasje van bont. Graaft er een gang, tien meter lang, zand op zijn snuitje en zand op zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google