De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten

Verwante presentaties


Presentatie over: "Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten"— Transcript van de presentatie:

1 Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten
Stichting Ismes. Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten

2 Het Ismes-Huis

3 Meetings Maandag: eerste maandag van de maand: Moeders van ……..
19.30 uur – uur Derde dinsdag van de maand, Partners van……. 19.30 uur – uur Woensdag: Onze Trein, AA Vrouwenmeeting 19.15 uur – uur Derde woensdag van de maand: kinderen van….. 19.30 uur – uur Vrijdag NA open meeting 19.30 uur – uur Vrijdag: O.A. 19.15 uur – uur Zaterdag: NA discussiemeeting 10.00 uur – uur Zondag: Girl Power. AA vrouwenmeeting 10.30 uur – uur

4 Juridisch Loket In het Ismes-Huis is een Juridisch Loket.
Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak met Inge

5 Juridisch Loket Je hebt geen overzicht van je financiën?
Je kunt niet meer voldoen aan je betalingsverplichtingen? Je hebt een brief van een incassobureau gekregen? Je hebt een brief/dagvaarding van de deurwaarder ontvangen? Je hebt een oproep voor een zitting van de rechtbank ontvangen, omdat je iets niet betaald hebt? Problemen met werkgever; ziektewet, ontslag(vergoeding)? Aanvraag Bewind- en Mentorschap? Ismes. kan iets voor jou betekenen! Bij spoed:

6 Arbeidsmarkt Loket. In het Ismes-Huis is een Arbeidsmarkt Loket.
Om een steuntje in de rug te krijgen. Alleen, of soms samen met anderen die met dezelfde vragen worstelen.

7 Arbeidsmarkt Loket Je hebt vragen die te maken hebben met werk, werk krijgen of werk houden? Je wilt advies hebben over zaken als: - Ben ik er al aan toe om (weer) aan het werk te gaan? - Welk soort werk past bij mij? - Hoe stel ik mijn CV op een goede manier op? - Hoe ga ik om met een gat in mijn CV? - Praat ik wel, of juist niet, over mijn verslaving? - Hoe schrijf ik een succesvolle sollicitatiebrief? - Waar en hoe kan ik vacatures vinden die bij mij passen? - Hoe zit het met mijn uitkering, sollicitatieplicht en dergelijke? - Hoe val ik op tussen al die andere sollicitanten? Wil je hier gebruik van maken bel dan met Nico Hopman, deskundige op dit gebied. Er zijn geen kosten aan verbonden!

8 Iedere woensdag van 10.15 – 12. 00 uur
Diepte Ontspanning Heb jij lichamelijke klachten of kun je moeilijk ontspannen? Met een combinatie van coaching, energetische therapie en massage geef ik je snel verlichting. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is oneindig. We vinden het heel gewoon dat een wondje vanzelf geneest en een verkoudheid meestal maar een paar dagen duurt. Soms herstelt het lichaam niet op eigen kracht en is wat extra steun nodig. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Vrijwel alle klachten zijn goed te behandelen. Zelfs emotionele en psychische klachten. Het lichaam functioneert immers als één geheel. Iedere woensdag van – uur

9 Creatief Schilderen Iedere woensdagmiddag van uur – uur

10 Samen werken aan de stappen. Donderdag van 12.00 uur tot 14.00 uur
Samen Herstellen Inloop meditatie. Maandag van – uur Samen werken aan de stappen. Donderdag van uur tot uur

11 Ideeën! Ideeën of opmerkingen? Laat het ons weten!

12 Vacature Bank Er zijn een aantal mensen die niet weten hoe ze hun vrije tijd kunnen vullen. Ze hebben wel allerlei capaciteiten, maar komen er niet toe iets te ondernemen. Om hier een steuntje in de rug te geven willen we een soort vacature ruilbeurs inrichten. A. kan bijvoorbeeld niet schilderen, maar wel heel goed officiële brieven schrijven. B. kan heel goed schilderen, maar heeft problemen bij het opzetten van brieven. Deze mensen kunnen elkaar helpen, vullen elkaar goed aan en hun vrije tijd wordt op een fijne manier ingevuld. Sociale contacten worden gelegd.

13 Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Huub
Vrijwilligers Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Huub


Download ppt "Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten"

Verwante presentaties


Ads door Google