De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Michele van den Aardweg Judith Kooiman mms naar:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Michele van den Aardweg Judith Kooiman mms naar:"— Transcript van de presentatie:

1 Michele van den Aardweg Judith Kooiman www.vondelparktop10.tk mms naar: 0645260461.1234@mofoto.nl

2 Doelgroep. Parkbezoekers tussen de 16-50 jaar, die beschikken over een mobiele teleoon met MMS functionaliteit. Concept. Maak een foto van een vastgesteld thema en verstuur deze naar onze website. www.vondelparktop10.tk wordt dus een grote verzamelplek voor MMS-afbeeldingen met hetzelfde thema. Het leuke aan dit concept is dat iedereen een andere perceptie van een thema heeft en dat je dit nu goed te zien is!

3 Hoe werkt het? Het systeem werkt als volgt: Je fotografeert iets met je mobiele telefoon wat past bij het thema van de week..Op de website staat wat het huidige thema is. Deze afbeelding verstuur je naar 0645260461.1234@mofoto.nl en je MMS verschijnt automatisch en direct op de site!

4 Competitie. Aan het eind van de week wordt er een top 10 samen gesteld, dit gebeurt aan de hand van van een jury. Die bestaat uit Judith & Michèle. De top10 wordt elke zaterdag om 22:00 uur online bekend gemaakt. Dit element geeft het concept een wat speelser karakter aangezien er competitie om de hoek komt kijken. De winnaar kan eventueel nog een prijs winnen of een eervolle vermelding krijgen op de site.

5 MMS. MMS (Multimedia Messaging Service) is de multimediale opvolger van SMS. Voor het versturen van een MMS is de ondersteuning van een GPRS netwerk en een apart toestel met een GPRS-abonnement nodig. Een MMS kan bestaan uit tekst, geluid, een plaatje of een stukje video, of een combi- natie van deze soorten. RSS, of Really Simple Syndication. RSS wordt vooral gebruikt bij weblogs of nieuws sites om telkens op de hoogte te kunnen zijn van het laatste artikel/nieuws. Hosting gebeurt door mofoto.nl, dmv hun rss feed publiceren we de foto’s op de website.


Download ppt "Michele van den Aardweg Judith Kooiman mms naar:"

Verwante presentaties


Ads door Google