De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Kort verhaal” indicatie : moet aangepast worden ProductForm voor pakketten TextFiles als losse bijlage ISNI voor auteurs van content.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Kort verhaal” indicatie : moet aangepast worden ProductForm voor pakketten TextFiles als losse bijlage ISNI voor auteurs van content."— Transcript van de presentatie:

1 “Kort verhaal” indicatie : moet aangepast worden ProductForm voor pakketten TextFiles als losse bijlage ISNI voor auteurs van content

2 “Kort verhaal” indicatie Internationaal is consensus bereikt over een geheel andere oplossingsrichting: Opnemen in, onderdeel van P3 ProductForm Hiertoe is een nieuwe waarde (14) toegevoegd aan codelijst 12: Betekenis: E-book short ʻShortʼ e-book (sometimes also called a ʻsingleʼ), typically containing a single short story, an essay or piece of longform journalism.

3 Nieuwe productform in Codelijst 150: is hier behoefte aan? N.B. Hoe wordt er in het kanaal omgegaan met productvormen voor pakketten? Is dit eenduidig? Bij CB wordt hiervoor SA (samengesteld pakket) gebruikt en staat deze op het lijstje van productvormen die niet relevant zijn voor de websites van e-tailers XM Voor pakket in doos of kartonnen verpakking waarvan de onderdelen los door de boekhandel worden verkocht

4 Mogelijkheid om text files als losse bijlage op te laden (dus niet opgenomen in ONIX file zelf) Boekbeschrijvingen Promotionele teksten Etc etc Verwijzing in ONIX bericht als “Supporting resource” net zoals bij covers en inkijkbestanden Nieuwe waarde 31 in ResourceContentType

5 ISNI voor auteur van verrijkte titelinformatie (bijv. recensie) Al aanvaard: Identificatie van auteursnamen die betrokken zijn bij de publicatie zelf: Codelijst 44 PPN: 01 Proprietary en dan PPN met in het PPN zelf Dante werkt aan ISNI voor auteursnamen: 16 ISNI en in het ISNI zelf Nieuw in issue 27: Identificatie van auteursnamen van bijbehorende content als recensies, auteursbiografieën (nieuwe waarde in codelijst 160 Resource FeatureType)


Download ppt "“Kort verhaal” indicatie : moet aangepast worden ProductForm voor pakketten TextFiles als losse bijlage ISNI voor auteurs van content."

Verwante presentaties


Ads door Google