De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond. "Shit”, denkt ie, toch zatter dan ik dacht..." Hij kruipt terug op z'n kruk en bestelt 2 sterke kopjes koffie.

3 Hij wil weer opstaan en stort weer op de grond. Hij kruipt terug op z'n kruk en bestelt een portie bitterballen met veel mosterd. In de hoop dat de zatheid gezakt is, doet ie nog een poging om op te staan maar helaas. De man besluit kruipend naar huis te gaan. Na zichzelf met z'n handen over de stoep te hebben voorgetrokken komt ie thuis.

4 Met veel moeite krijgt ie de deur open. Hij kruipt naar boven, werkt zich uit de kleren, en schuift behoedzaam bij z'n vrouw in bed. De volgende ochtend wordt ie wakker. Even later komt zijn vrouw de slaapkamer binnen lopen. Zegt ze: "Jij was gisteren ook behoorlijk zat is het niet?"

5 Hij: "Hoe bedoel je??? Zij: "De cafébaas heeft gebeld,

6 je …………………………………………….. staat er nog!!! rolstoel Meer Powerpoints vindt je op focusfantastic.nlfocusfantastic.nl


Download ppt "Een man zit 's avond behoorlijk door te zakken in een kroeg en besluit rond 2:00 uur naar huis te gaan. Hij staat op van zijn kruk en valt op de grond."

Verwante presentaties


Ads door Google