De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm."— Transcript van de presentatie:

1 Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Klik op Vanaf begin om de presentatie te starten. Doe wat er gevraagd wordt. Als er geen staat, zal de volgende dia automatisch verschijnen.

2 Uitleg bij de les  Doe je koptelefoon op, anders stoor je de anderen.
De bedoeling van deze les wordt uitgelegd gedurende de hele presentatie. Maak zoveel mogelijk oefeningen als je maar kan. Indien de les voorbij is en je nog niet alles gedaan hebt, maak je dit thuis af. !!! BELANGRIJK: op de laatste dia staat alle uitleg voor de Creatieve opdracht !!!

3 Schematiseren van een tekst
Hoe doe je dat?

4 4 stappen voorspellend lezen oriënterend en globaal lezen
intensief lezen zoekend lezen = je gaat in de tekst zoeken naar de informatie die je nodig hebt

5 Voorspellend lezen Op basis van de titel en de ondertitel ben je al in staat een aantal vragen te stellen waarop de tekst misschien een antwoord geeft. Je kunt voorspellen waarover de tekst zal gaan. Wacht tot dat de opname gedaan is alvorens je naar de volgende dia gaat.

6 Voorspellend lezen Waarover zal de tekst gaan als je kijkt naar de titel en ondertitel? Klik op de afbeelding, er zal een website geopend worden. Verschijnt de website niet tijdens de presentatie? Druk dus op de knop om de presentatie even af te sluiten en ga naar de geopende site. Zet jouw antwoord op de “wall” door er twee maal op te klikken. esc Ben je daarmee klaar? Ga dan terug naar de Weebly-site en ga naar Globaal en oriënterend lezen.


Download ppt "Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm."

Verwante presentaties


Ads door Google