De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een vogel, een vis en een krokodil zitten samen aan de toog te praten over de voorbije vakantie. Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een vogel, een vis en een krokodil zitten samen aan de toog te praten over de voorbije vakantie. Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest."— Transcript van de presentatie:

1 Een vogel, een vis en een krokodil zitten samen aan de toog te praten over de voorbije vakantie. Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest is. www.marjanvandermeulen.nl

2 “Wel” zegt hij, “je weet dat ik heel goed kan zwemmen, mijn vrouw kan heel goed zwemmen en mijn kinderen kunnen heel goed zwemmen, dus….. Wij zijn naar de Noordzee geweest ! Het was gewoon prachtig onder water !”

3 “Wel” zegt de vogel, “je weet dat ik zeer goed kan vliegen, mijn vrouw kan heel goed vliegen en mijn kinderen kunnen heel goed vliegen, dus….. Wij zijn naar de Ardennen geweest, het was gewoon heerlijk om tussen de heuvels te vliegen !”

4 “En waar ben jij geweest”, vragen ze aan de krokodil……

5 “Wel” zegt de krokodil, “je weet dat ik een grote smoel heb, mijn vrouw heeft een grote smoel en mijn kinderen hebben een grote smoel, dus….. Zijn wij gewoon naar Duitsland gegaan!!!”


Download ppt "Een vogel, een vis en een krokodil zitten samen aan de toog te praten over de voorbije vakantie. Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest."

Verwante presentaties


Ads door Google