De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten."— Transcript van de presentatie:

1 Griezelparty

2 Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten. Het feest begon!

3 Opeens ging het licht uit. Lois hoorde enge geluiden. Ze pakte Bart bij z’n arm vast. Bart hoorde het ook. Opeens kwam er een witte rook wolk. Opeens verdween Wouter. Daarna de rest!

4 Ze kwamen in een vreemde stad. Ze waren omringt door monsters. Ze rende een steegje in. En Wouter zei waar is mijn arm gebleven? Ik ben hem toch niet verloren? Opeens verscheen er een portaal. Ze werden er ingezogen.

5 Ze kwamen weer in hun eigen wereld. Lois en Lotte rende naar het bloedsap. En dronken alles op. Opeens vond Bart Wouters arm. En ze leefde nog lang en gelukkig!

6 EINDE VERHAAL Made By: Lois, Lotte, Bart en Wouter


Download ppt "Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten."

Verwante presentaties


Ads door Google