De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wilt u zelf beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken, of besteedt u het uit aan vakmensen, die voor elke soort ondernemer weten welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wilt u zelf beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken, of besteedt u het uit aan vakmensen, die voor elke soort ondernemer weten welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering,"— Transcript van de presentatie:

1 Wilt u zelf beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken, of besteedt u het uit aan vakmensen, die voor elke soort ondernemer weten welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering, oftewel BAV, kwa prijs/kwaliteit de beste is? ==== Ga naar http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl voor de beste BAV ==== Voor elke ZZP-er, freelancer, DGA of andere ondernemer wij vinden voor u de beste en goedkoopste beroepsaansprakelijkheidsverzekering! Niet alleen door kortingen die wij geven, maar ook door de goede relatie die wij als onafhankelijk tussenpersoon met vrijwel alle verzekeraars hebben. Gaat u dus snel naar http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl

2 Waarom beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken? ==== U wilt een goed en snel BAV vergelijk? Ga naar http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex-verzekeringen.nl ==== Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, of kortweg ook wel BAV genoemd, is een verzekering waarmee een zelfstandig ondernemer zichzelf verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van door hem/haar bij beroepsuitoefening gemaakte fouten, vergissingen, door onachtzaamheden, verzuim of nalatigheid en foutief uitgebracht advies. Vooral als u een adviserend bedrijf of beroep hebt, kunt u beroepsfouten maken. De meest voorkomende beroepen waarvoor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zinvol geacht wordt zijn IT-bedrijven, adviesbureaus, accountants, advocaten, architecten, assurantietussenpersonen, makelaars, notarissen en medici. Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex-verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

3 Wat bepaalt de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Een vergelijking van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen is niet eenvoudig omdat oa de kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering door veel factoren bepaald, waarbij de verschillende verzekeraars vaak onderling ook nog weer veel verschillen laten zien. Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

4 Hoe kan ik tbv de meest geschikte beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken? Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex-verzekeringen.nl voor een onafhankelijk en snel vergelijk. Een goed vergelijk tussen de BAV verzekeringen van alle inkomensverzekeraars vergt veel tijd, niet alleen door het vele aanbod van alle verzekeraars en de vele onderlinge verschillen in premies en voorwaarden; ook om de voor u meest geschikte opties naar prioriteit te rangschikken, want u dient er niet alleen voor te zorgen dat u oververzekerd bent (als gevolg waarvan u ook veel te hoge premies betaalt), ook een foutieve of onderverzekering kan nadelige gevolgen hebben. Verder adviseren wij vaak risico's mee te verzekeren igv het uitbesteden van opdrachten of een samenwerking met freelancers, aangezien u immers als hoofd/opdrachtnemer aansprakelijk bent. Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex-verzekeringen.nl voor een onafhankelijk en snel vergelijk.


Download ppt "Wilt u zelf beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken, of besteedt u het uit aan vakmensen, die voor elke soort ondernemer weten welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering,"

Verwante presentaties


Ads door Google