De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: Daisy en Charmaine Toen de eerste wereldoorlog net voorbij was moesten de Duitsers een contract tekenen. Toen de eerste wereldoorlog net.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: Daisy en Charmaine Toen de eerste wereldoorlog net voorbij was moesten de Duitsers een contract tekenen. Toen de eerste wereldoorlog net."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gemaakt door: Daisy en Charmaine

3 Toen de eerste wereldoorlog net voorbij was moesten de Duitsers een contract tekenen. Toen de eerste wereldoorlog net voorbij was moesten de Duitsers een contract tekenen. De Duitsers wouden daarom wraak nemen. De Duitsers wouden daarom wraak nemen. En zo begon de tweede wereldoorlog. En zo begon de tweede wereldoorlog.

4 Op 10 mei vallen de Duitsers aan. Op 10 mei vallen de Duitsers aan. Ze beginnen in Rotterdam. Ze beginnen in Rotterdam.

5 Op 10 mei vielen de Duitsers ons land aan. Op 10 mei vielen de Duitsers ons land aan. De aanslagen waren allemaal verzonnen door Adolf Hitler. De aanslagen waren allemaal verzonnen door Adolf Hitler. De Duitse bezetting van nederland heeft het leven van de joden wel heel moeilijk gemaakt. De Duitse bezetting van nederland heeft het leven van de joden wel heel moeilijk gemaakt.

6 De Duitsers wilden de joden uit Nederland weg hebben. De joden moesten een jodenster op hun jas dragen. Zo kon de Duitser zien wie er een jood was Angst

7 De Amerikanen vielen de Duitsers in 1943 aan. De Amerikanen vielen de Duitsers in 1943 aan. 1944 leidde het tot een groot bombardement 1944 leidde het tot een groot bombardement

8


Download ppt "Gemaakt door: Daisy en Charmaine Toen de eerste wereldoorlog net voorbij was moesten de Duitsers een contract tekenen. Toen de eerste wereldoorlog net."

Verwante presentaties


Ads door Google