De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op een dag vraagt de lerares aan de leerlingen om één voor één aan het bord te komen. De eerste moet iets op het bord tekenen, waarna een tweede leerling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op een dag vraagt de lerares aan de leerlingen om één voor één aan het bord te komen. De eerste moet iets op het bord tekenen, waarna een tweede leerling."— Transcript van de presentatie:

1 Op een dag vraagt de lerares aan de leerlingen om één voor één aan het bord te komen. De eerste moet iets op het bord tekenen, waarna een tweede leerling er iets aan toevoegt om een nieuwe tekening te bekomen, en zo verder. Kleine Jean is de eerste... - Dit is de grond

2 - Dit is een doos op de grond.
Kleine Marie :

3 Kleine Pierre : - Dit is een huis.

4 Kleine Suzie : Dit is de sneeuw op het dak van het huis.

5 Kleine Bernard : - Dit is de zon.

6 Dan heft Toto ongeduldig de hand op
Dan heft Toto ongeduldig de hand op. De lerares die denkt dat hij deze onschuldige tekening nooit nog in iets onbetamelijks kan herschapen, zoals hij wel meer doet, laat hem toe om naar het bord te gaan.

7 Toto : Dit is mijn vader die in de douche de zeep van de grond raapt! Zeep

8 Voor meer PowerPoint plezier kom naar:
Jorg’s website design©


Download ppt "Op een dag vraagt de lerares aan de leerlingen om één voor één aan het bord te komen. De eerste moet iets op het bord tekenen, waarna een tweede leerling."

Verwante presentaties


Ads door Google