De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een."— Transcript van de presentatie:

1 AUGMENTED REALITY

2 W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een les geven met Ipads.

3 W AT IS AUGMENTED REALITY ? Augmented Reality is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid (bijvoorbeeld een foto of gebouw) waaraan elementen worden toegevoegd door een computer/ Ipad. Dus je hebt een plaatje en kan daarachter tekst zetten door middel van de Ipad.

4 N U AAN DE SLAG !

5 A AN DE SLAG IN STAPPEN LET OP: Houd je tablet liggend vast! Stap 1: maak een foto van jouw foto en sla deze op. Stap 2: ga naar www.layar.comwww.layar.com Stap 3: Klik (rechts boven) op LOG IN Stap 4: Typ in het bovenste balkje: argroep7 Typ in het onderste balkje: tegelen7 Stap 5: Klik op ‘New Campaign’ Stap 6: Typ in het bovenste balkje jullie namen Stap 5: Klik op het pijltje en kies ‘poster’ Stap 6: Klik op create campaign Stap 7: klik op ‘JPG PNG’ Stap 8: Zoek je foto op en open hem Stap 9: Klik op je foto en zorg dat er een blauw vinkje in de hoek staat. Stap 10: Klik op ‘ADD PAGE’ Stap 11: Klik nu op ‘START EDITING’ Stap 12: Kies rechts de dingen die je in je foto wilt zetten. SUCCES!

6 W AAR KUN JE UIT KIEZEN ? Website: - Klik op website (deze verschijnt op je foto) - Geef hem (door te slepen) een goed plaatsje - Kopieer de link van de website bijvoorbeeld: www.google.nl en plak dit in het balkje: ‘URL’www.google.nl - Ben je klaar? Klik op SAVE Filmpje: - Klik op filmpje (deze verschijnt op je foto) - Zoek op youtube een filmpje en plak de link in het balkje: ‘ VIDEO URL’ - Ben je klaar? Klik op SAVE Foto: - Klik op show a carousel (deze verschijnt op je foto) - Kies de foto’s die je wilt laten zien - Ben je klaar? Klik op SAVE

7 K LAAR ? Klik bovenaan op ‘PUBLISH’ Kies €0 (derde hokje) Druk op Publish campaign

8 E VALUATIE Tips? - Tops? +

9 BEDANKT!!


Download ppt "AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een."

Verwante presentaties


Ads door Google