De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Minipresentatie Minor ICT – Deel 1 Mirjam van Zijl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Minipresentatie Minor ICT – Deel 1 Mirjam van Zijl."— Transcript van de presentatie:

1 Minipresentatie Minor ICT – Deel 1 Mirjam van Zijl

2 Wat is Glogster?  Amerikaanse website;  Interactieve posters;  Achtergronden, teksten, illustraties, geluiden en video’s kunnen geplaatst worden;

3 Waar kan Glogster binnen het onderwijs voor gebruikt worden?  Spreekbeurten;  Boekbesprekingen;  Overige presentaties;  Het verwerken van geleerde informatie;  De docent kan het ook gebruiken om te presenteren.

4 Hoe werkt Glogster?  Ga naar de website: www.edu.glogster.com;www.edu.glogster.com  Registreer met een zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord;  Vanaf hier zal ik met afbeeldingen laten zien hoe de website werkt.

5 Klik op de knop ‘CREAT NEW GLOG’

6 Welke indeling krijgt de poster?

7 Klik op de figuren en pas de tekst aan. Ook kunnen er videofragmenten en afbeeldingen ingevoegd worden op de hiervoor bestemde plaatsen.

8 Klik op de knop ‘SAVE’

9 Mijn Glogster

10 Wat zijn de voor- en nadelen van Glogster? Voordelen:  Sluit aan bij belevingswereld kinderen;  Veel mogelijkheden om informatie te tonen;  Scheelt ‘troep’ in de klas door minder gebruik van papier, lijm en scharen;  Milieuvriendelijk door het verminderde papierverbruik;  Handig voor kinderen die moeite hebben met schrijven. Nadelen:  De website is Engels geschreven.

11 Vragen/opmerkingen?


Download ppt "Minipresentatie Minor ICT – Deel 1 Mirjam van Zijl."

Verwante presentaties


Ads door Google