De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene."— Transcript van de presentatie:

1

2  Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene die de meeste papegaaien “gevangen” heeft krijgt een prijs

3  Nadat de foto is verstuurd wordt deze op de server opgeslagen.  De pagina wordt na controle automatisch op de site gezet.  De kooi wordt een transparante png die in een layer boven de foto komt.

4

5 MMS PHP decoder class 1)MMS wordt verzonden naar url 2)MMS wordt verzonden via WAP 3)WAP heeft lagere kosten als MMS 4)URL: http://heyman.info/mmsdecoder.php

6 MMS PHP decoder class verbeterpunten 1)Onderzoek doen of het gebruiksvriendelijker kan om de mms te versturen, zonder de instellingen te hoeven veranderen.


Download ppt " Kinderen maken foto’s van de papegaai deze worden verzonden per mms.  Op een scherm wordt de laatst gevangen papegaai in een kooi getoond  Degene."

Verwante presentaties


Ads door Google