De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt". www.marjanvandermeulen.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt". www.marjanvandermeulen.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".

2 Ik denk erover in Zwitserland te gaan wonen
Ik denk erover in Zwitserland te gaan wonen Ik wil wel eens in een land zitten, waar de bergen hoger zijn dan de belastingen.

3 Arbeid rustig zonder zorgen. Wat niet klaar komt is voor morgen
Arbeid rustig zonder zorgen. Wat niet klaar komt is voor morgen. Houd uw werk altijd in ere. Alleen een dwaas werkt zich de klere.

4 Werken is heerlijk. Laat daarom voldoende over voor uw collega's.
Niemand houdt meer van hard werken dan diegene die ervoor betaalt.

5 Hoe eerder je achterop raakt met je werk, hoe meer tijd je overhoudt om het weer in te halen.

6 Werk is niet het probleem, de vrije tijd die het kost wel.
Als werken goed was, hadden de rijken het niet aan de armen overgelaten. Werk is niet het probleem, de vrije tijd die het kost wel.

7 Mensen die hard werken maken fouten
Mensen die hard werken maken fouten Mensen die het rustig aan doen, maken weinig fouten Ik ken ook mensen die geen fouten maken. Zolang m'n baas net doet alsof ik veel verdien, doe ik net alsof ik hard werk.

8 Mijn dagen zijn nooit gevuld met ledigheid
Mijn dagen zijn nooit gevuld met ledigheid Ik recreëer, pauzeer, wissel dat af met uitrusten, en vervolg met ontspanning en relaxen. En als me dat allemaal teveel word, doe ik gewoon even niks.

9 Als je vindt dat tegenwoordig alles te snel gaat, moet je eens in de rij voor het loket van een postkantoor, of een bank gaan staan

10 Aan werken is nog nooit iemand dood gegaan, en ik wil deze traditie niet doorbreken.


Download ppt "Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt". www.marjanvandermeulen.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google