De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties."— Transcript van de presentatie:

1 Les 4 – Kan ik meer met media?

2 Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties

3 Lex heeft een (goed) doel Bekijk het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=ke LiVXTOA-Q http://www.youtube.com/watch?v=ke LiVXTOA-Q Vraag: Wat was het doel van Lex en met welke media wil hij zijn doel bereiken? Maak daarna opdracht 1 en 2 op het werkblad.

4 Doelen bereiken met media Met media kun je je doelen bereiken. Bijvoorbeeld: Een (bij)baan vinden Een vakantie uitzoeken Vrienden vinden Een afspraak maken Succes op school Je geloof belijden Gezonder eten Gelukkig zijn

5 Media challenge Kies een doel en bedenk hoe je kunt scoren met media! Bekijk het werkblad ‘Media challenge’.

6 Aan de slag Wat:Maak een Media challenge Tijd:Je hebt 25 minuten Het beste plan van aanpak wint! Beoordeling:[docent, in groepjes]

7 Afsluiting Presenteer de tekeningen / plan van aanpak. Criteria voor de beoordeling: Het plan is realistisch (kan ook echt uitgevoerd worden). Er is een grote kans dat het doel behaald wordt. Er is slim gebruik gemaakt van media.

8 Terugblik Wat heb je van deze les geleerd? Wat kun je morgen meteen gebruiken? Vul de checklist ‘Ben ik mediawijs’ in!


Download ppt "Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties."

Verwante presentaties


Ads door Google