De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KUNST Er zijn heel veel soorten kunst, Bijvoorbeeld: schilderijen, graffiti of natuurkunst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KUNST Er zijn heel veel soorten kunst, Bijvoorbeeld: schilderijen, graffiti of natuurkunst."— Transcript van de presentatie:

1 KUNST Er zijn heel veel soorten kunst, Bijvoorbeeld: schilderijen, graffiti of natuurkunst.

2 INHOUD  Realistisch of abstract  Het blauwe meisje  Mijn eigen creatie  Wat ik vond van de les  Quiz!  Vragen?

3 REALISTISCH OF ABSTRACT  Er zijn twee soorten kunst: realistisch en abstract.  Realistisch is dat je ziet wat de schilder heeft geschilderd.  Een schilderij is abstract als je alles wat je wil er in kan zien. realistisch abstract

4 HET BLAUWE MEISJE  Het blauwe meisje is geschilderd door Johannes Cornelisz.  Het is een realistisch schilderij.  De schilder heeft donkere en lichte kleuren gebruikt.  Ik vind het een heel mooi schilderij.

5 WAT IK VOND VAN DE LES  Het was een leuke les vind ik, de opdrachten waren duidelijk en leuk, maar ik heb wel zin in een nieuwe opdracht.  Ik weet nu veel meer over kunst dan eerst, en ik ben ook van plan om wat ik weet te gebruiken.

6 MIJN EIGEN CREATIE  Ik zelf heb ook een kunst werk gemaakt. Ik heb een riviertje met steentjes en plantjes er omheen gemaakt. Ik heb alles met papier en karton gedaan.

7 DE QUIZ!!!!!!!  Wat is realistisch?  Wat is abstract?  Door wie is het blauwe meisje geschilderd?  Wat is mijn eigen mijn eigen creatie?  Vond ik de opdrachten van de les duidelijk of onduidelijk?

8 VRAGEN?


Download ppt "KUNST Er zijn heel veel soorten kunst, Bijvoorbeeld: schilderijen, graffiti of natuurkunst."

Verwante presentaties


Ads door Google