De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook."— Transcript van de presentatie:

1 Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook in zijn geheel huren. Alle ingrediënten voor een fijne vakantie zijn hier aanwezig; gezellige kamers, een eigen terras om buiten te eten, een heerlijk zwembad en speeltoestellen zoals schommel, glijbaan en wipkip voor de kinderen. Casa Carina ligt aan een onverhard doodlopend weggetje. Een perfect speelparadijs voor uw kinderen. ´s Avonds kunt U slenteren door het kleine stadje Montalto en genieten van een heerlijk Italiaans ijsje. U bent slechts 30 minuten van de zee verwijderd, met zijn mooie palmbomen stranden en in 40 minuten bent U in de bergen waar U heerlijk kunt wandelen.

2 APPARTEMENT BEGANE GROND (8-10 pers.) Het huis bestaat uit een gezamenlijke keuken en woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals wasmachine, magnetron, oven/gasfornuis, koelkast met vriesvak, waterkoker etc. In het eetgedeelte staat een grote tafel met 10 stoelen. Ook is hier een aparte toilet aanwezig. Voor het huis is een terras met tafels en stoelen en wordt voorzien van schaduw door parasols. Eén slaapkamer, aan de zijkant van het huis, heeft een eigen terras met tafels en stoelen.

3 Er zijn 5 aparte slaapkamers. Twee kamers bevinden zich op de begane grond en twee kamers op de 1e verdieping. De laatste kamer bevindt zich aan de zijkant van het huis en heeft een eigen ingang. Alle kamers hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. In 2 kamers kan een extra bed(je) geplaatst worden. Onder en bovenstaande foto´s zijn de kamers op de 1e verdieping en zijn te bereiken met een buitentrap. Het heeft een kleine portico waar U heerlijk, uit de zon, een boekje kunt lezen met prachtig uitzicht over het heuvelrijke landschap.

4 APPARTEMENT 1e VERDIEPING (4-6 pers.) Bovenstaande foto´s zijn de kamers op de begane grond, ook beiden met een eigen badkamer. Eén van de badkamers is ook geschikt voor minder validen. Onderstaande foto´s is de kamer aan de zijkant van het huis. U moet omlopen om deze kamer te bereiken. Het heeft een eigen terras met tafels en stoelen en biedt schitterend uitzicht over de heuvels en landerijen van le Marche.

5 PRIJSLIJST 2010 Villa Carina (2-10 personen) Bed&Breakfast € 25,00 p.p/p.d Half pension € 40,00 p.p/p.d Korting kinderen van 0 tot 3 jaar: 70% korting van 3 tot 6 jaar: 40% korting Van 6 tot 12 jaar: 20% korting Prijs per week Op aanvraag. Afhankelijk van periode, aantal kamers, personen al dan niet bed & breakfast of half pension. Beschikbaarheid (op 01-4-2010) Alle 5 de kamers zijn nog beschikbaar vanaf 1 april t/m 3 juli en vanaf 28 augustus t/m.. Dus ook in de meivakantie! Voor meer informatie: Anuscka Bonnier info@villadellavalle.cominfo@villadellavalle.com


Download ppt "Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook."

Verwante presentaties


Ads door Google