De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken."— Transcript van de presentatie:

1 Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken in de agenda kunt aanmaken en wijzigen. De afspraken in de agenda kun je aanmaken en wijzigen vanuit je eigen dashboard of vanuit het dashboard van de werkgever. Navigeren Je kunt navigeren door gebruik te maken van de aanwijzingen op het scherm en de navigatiebalk boven het scherm: volgende vorige home Klik nu op ‘start’

2 Nadat je bent ingelogd in WBS zie je meteen je eigen dashboard. Je gaat afspraken vastleggen bij werkgever ‘NEON’ te Eindhoven. Je gaat de afspraken registreren vanuit het dashboard van deze werkgever. Klik op ‘Werkgever’.

3 Je hebt de ‘Bedrijfsnaam/organisatie’ en de ‘Plaats’ ingevuld. Je kunt ook zoeken op postcode (meer valide). Klik op ‘Zoeken’.

4 Controleer of je de goede werkgever gevonden hebt. Het adres is ‘Esp 403’. Klopt dat? Om naar het dashboard van de werkgever te gaan klik je op

5 Het dashboard van de werkgever. Zie je wie de contactpersoon is? Je gaat bij deze werkgever een afspraak registreren op 10 december 2014. Klik hiervoor ergens in de agenda.

6 De afspraak is op 10 december om 09.00 uur. Die dag heb je opgezocht en je ziet nog mogelijkheden om een afspraak te plannen. Klik onder de datum 10 december in het vak achter ‘09:00’.

7 Bekijk de onderdelen die je kunt maar ook die je moet invullen. De verplichte onderdelen herken je aan het sterretje ervoor. Bij onderwerp vul je ‘Kennismaking en vacaturebespreking’ in. In deze demo klik je het vak achter ‘Onderwerp’.

8 Je hebt achter contactpersoon op het driehoekje geklikt. De contactpersonen bij deze werkgever worden getoond. Deze heb je ingevoerd bij de werkgever. De contactpersoon is ‘Tom Edison’. Klik op deze naam.

9 Klopt het tijdstip van de aanvang van het gesprek? Tijdstip van einde gesprek moet je nog vastleggen. Je hebt ‘09:30’ geselecteerd. Klik op dat tijdstip om te verwijderen.

10 Je hebt nu ook de omschrijving ingevuld. Zie je wat er ingevuld is? Klik nu op ‘Opslaan’.

11 Zie je afspraak in de agenda staan? Bekijk de tekst die getoond wordt. Het is dus van belang bij het vastleggen van een afspraak dat je een goed onderwerp kiest want dat wordt getoond. Voor het vastleggen van de volgende afspraak klik je op links naast ‘vandaag’ boven ‘07 Zondag’.

12 De volgende afspraak die je gaat vastleggen is 15 de om 09:00 uur. Het tijdstip ‘van-tot’ kun je meteen selecteren zodat je deze tijdstippen niet meer hoeft in te vullen bij de afspraak. Dat heb je gedaan. Klik in deze demo onder ‘15 Maandag’ in het blauwe vak.

13 Je gaat de afspraak vastleggen. Zie je dat de begintijd en eindtijd al ingevuld zijn? Klik in het vak achter ‘Onderwerp’.

14 Je hebt de gegevens ingevuld. Klik op ‘Opslaan’.

15 Zie je de tekst van de afspraak. Bij ‘werkgever’ is de ‘r’ weggevallen. Dat komt omdat de tekst in het onderwerp te lang is. Houd er dus rekening mee dat de tekst niet te lang is. Je gaat deze afspraak verzetten naar 18 december. Klik op de afspraak om deze te openen.

16 De datum en het tijdstip moeten gewijzigd worden. Klik op de datum achter ‘Datum begin’.

17 De ‘datum begin’ en ‘tijd’ heb je aangepast. Klik nu op de datum 15-12-2014’ achter ‘Datum eind’.

18 Je kunt de datum aanpassen door de dag te kiezen in de kalender maar je kunt deze ook veranderen door de datum in te toetsen. In deze demo klik je op de datum achter ‘Datum eind’.

19 Je hebt de tekst achter ‘Omschrijving’ geselecteerd omdat je deze niet goed vindt. Klik in deze demo op de geselecteerde tekst.

20 Je hebt de tekst vervangen en daarna opgeslagen. Zie je wat er verkeerd is gegaan? Klik in deze demo op het verkeerde tijdstip.

21 Je hebt de afspraak vastgelegd. De kleur is gewijzigd van groen naar oranje. Dat komt omdat de afspraak gewijzigd is. Het woordje ‘de’ heb je bij onderwerp weggehaald zodat de weggevallen ‘r’ bij werkgever weer zichtbaar is. Klik in deze demo op ‘Dashboard Werkgever’ links onder de naam van de werkgever.

22 Je bent bij het dashboard van de werkgever. Je gaat de afspraak van 16-01-2015 vastleggen. Klik in deze demo op

23 Je hebt de datum 16-01-2015 geselecteerd. Klik op het vak achter ‘Onderwerp’ om de gegevens in te vullen.

24 Bekijk wat er in onderliggend scherm is ingevuld. Klik in deze demo op ‘Opslaan’.

25 Zie je de afspraak in de agenda staan? In deze demo ga je verder door op te klikken.

26 Je bent de afspraken vastgelegd via de agenda die gekoppeld is aan de werkgever. Deze afspraken staan ook in de agenda van je eigen dashboard. Klik hiervoor op ‘Mijn Dashboard’ in de oranje balk.

27

28 Zie je afspraken in je eigen agenda staan? Toen je de afspraak hebt vastgelegd werd er automatisch een ‘vergaderverzoek’ naar je outlook agenda gestuurd. Hiermee kun je de afspraak ook in je eigen agenda vastleggen. Dit is het einde van deze demo. Klik op om deze demo nog eens te doorlopen. Wil je dat niet klik dan op ‘Esc’ op je toetsenbord.


Download ppt "Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: 01-10-2014 Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken."

Verwante presentaties


Ads door Google