De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie papegaai te koop staan voor maar 50 Euro. “Ik moet u wel verklappen, zei de winkelier,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie papegaai te koop staan voor maar 50 Euro. “Ik moet u wel verklappen, zei de winkelier,"— Transcript van de presentatie:

1 Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie papegaai te koop staan voor maar 50 Euro. “Ik moet u wel verklappen, zei de winkelier, dat deze vogel in een bordeel heeft gestaan en soms wel eens vulgaire taal spreekt.” De vrouw vond dat het toch een koopje was, trok ermee naar huis, plaatste de vogelkooi in haar living en wachtte dus maar af.

2 De vogel keek rond in de kamer, dan naar haar, en zei : "Nieuw hoerenkot, nieuwe madam !" De vrouw was een beetje geschokt door de insinuatie, maar vond dat het al bij al nog meeviel.

3 Haar twee tienerdochters kwamen thuis van school. De vogel zag hen en zei : "Nieuw hoerenkot, nieuwe madam, nieuwe hoeren !" De meisjes en de vrouw waren een beetje beledigd maar begonnen dan te lachen met de hele situatie.

4 Toen kwam haar man thuis. De vogel keek hem aan en zei :

5 ”hey, Dirk".


Download ppt "Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie papegaai te koop staan voor maar 50 Euro. “Ik moet u wel verklappen, zei de winkelier,"

Verwante presentaties


Ads door Google