De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol.

Verwante presentaties


Presentatie over: "O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol."— Transcript van de presentatie:

1 O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol is van uw kracht.

2 O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol is van uw kracht.

3

4

5

6 miljard

7 miljard 100 – 120 dagen

8 miljard 100 – 120 dagen Per seconde 2,4 miljoen

9 miljard 100 – 120 dagen Per seconde 2,4 miljoen 4.000 m2

10 Jesaja 40 : Psalm 8

11 Dan zingt mijn ziel tot U, o Heer mijn God: hoe groot zijt Gij, hoe groot zijt Gij!

12 Als ik bedenk, hoe Jezus zonder klagen tot in de dood gegaan is als een Lam, sta ik verbaasd, dat Hij mijn schuld wou dragen en aan het kruis mijn zonde op zich nam.

13 Als Christus komt met majesteit en luister, brengt Hij mij thuis, hoe heerlijk zal dat zijn. Dan zal ik vol aanbidding voor Hem buigen en zingt mijn ziel: o Heer, hoe groot zijt Gij!

14 De Heer is voor je, om je de juiste weg te wijzen;
De Heer is achter je, om je te bewaren voor de listen van de boze; De Heer is naast je, om je in de armen te sluiten en je te beschermen; De Heer is onder je, om je op te vangen wanneer je dreigt te vallen; De Heer is in je, om je te troosten wanneer je verdriet hebt; De Heer is rondom je, als een beschermende muur wanneer anderen over je heen vallen; De Heer is boven je, om je te zegenen; Zo zegent jouw liefdevolle Vader je, elke dag van je leven.


Download ppt "O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol."

Verwante presentaties


Ads door Google