De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als Christus komt met majesteit en luister, brengt Hij mij thuis, hoe heerlijk zal dat zijn. Dan zal ik vol aanbidding voor Hem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als Christus komt met majesteit en luister, brengt Hij mij thuis, hoe heerlijk zal dat zijn. Dan zal ik vol aanbidding voor Hem."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Als Christus komt met majesteit en luister, brengt Hij mij thuis, hoe heerlijk zal dat zijn. Dan zal ik vol aanbidding voor Hem buigen en zingt mijn ziel: o Heer, hoe groot zijt Gij!

14 De Heer is voor je, om je de juiste weg te wijzen; De Heer is achter je, om je te bewaren voor de listen van de boze; De Heer is naast je, om je in de armen te sluiten en je te beschermen; De Heer is onder je, om je op te vangen wanneer je dreigt te vallen; De Heer is in je, om je te troosten wanneer je verdriet hebt; De Heer is rondom je, als een beschermende muur wanneer anderen over je heen vallen; over je heen vallen; De Heer is boven je, om je te zegenen; Zo zegent jouw liefdevolle Vader je, elke dag van je leven.


Download ppt "Als Christus komt met majesteit en luister, brengt Hij mij thuis, hoe heerlijk zal dat zijn. Dan zal ik vol aanbidding voor Hem."

Verwante presentaties


Ads door Google