De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rob V Rens Bo Mertens Noes Aaltink ANW Module 2 Heelal Meneer Neiss.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rob V Rens Bo Mertens Noes Aaltink ANW Module 2 Heelal Meneer Neiss."— Transcript van de presentatie:

1 Rob V Rens Bo Mertens Noes Aaltink ANW Module 2 Heelal Meneer Neiss

2 Inhoud Rode Draad Zwarte Gaten GRB Big Bang Theory Albert Einstein Probleemstelling, vraagstelling en hypothese

3 Rode Draad 1.http://eoswetenschap.eu/artikel/zwart-gat-duo-ontdekt-sterrenhoophttp://eoswetenschap.eu/artikel/zwart-gat-duo-ontdekt-sterrenhoop 2a Loopt dood 2b einstein-wormholes/http://news.nationalgeographic.com/news/2010/04/ black-holes-alternate-universe-multiverse- einstein-wormholes/ 3a 3b 3chttp://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2013/01/21/earth_hit_by_a_gamma_ray_burst_did_a_cosmic_bl ast_hit_us_in_775_ad.htmlhttp://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2013/01/21/earth_hit_by_a_gamma_ray_burst_did_a_cosmic_bl ast_hit_us_in_775_ad.html 3d 4a 4b 4c.1 4c.2 4c.3 4c.4 4c.5 5b.

4 Zwarte Gaten Gebied met hoge zwaartekracht 4 soorten Wormholes

5 GRB Korts schokgolf Per ongeluk ontdekt Ontstaat door hypernova’s

6 The Big Bang Theory Theorie om het ontstaan van het heelal mee uit te leggen. Wet van Hubble Ondersteuning door 4 punten.

7 1.Het universum heeft wel zeker een begin 2.Sterrenstelsel bewegen van ons af 3.Hitte straal 4.Overvloed lichte elementen

8 Albert Einstein tot Theoretische Natuurkundige en uitvinder Relativiteitstheorie

9 Hoofdvraag: Waarom onstaat er in de tijd eerst een zwart gat en dan pas een GRB en niet andersom? Deelvragen: 1. Waren er tijdens de Big Bang ook GRB’s? 2. Hoelang duurde het voordat er een zwart gat ontstond als je kijkt vanaf de Big Bang? Hypothese Hoofdvraag: Ik verwacht dat een GRB na het zwarte ontstaat omdat er dan een schokgolf van licht vrijkomt als het zwarte gat verdwijnt Deelvraag 1: Ik denk van wel maar we kunnen er nu niks meer van waarnemen dus zal het moeilijk worden dan te bewijzen Deelvraag 2: Een zwart gat ontstaat bij het imploderen van een stervende ster. Dit zal dus zijn wanneer de eerste ster stierf


Download ppt "Rob V Rens Bo Mertens Noes Aaltink ANW Module 2 Heelal Meneer Neiss."

Verwante presentaties


Ads door Google