De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een mooi moment tijdens de Blackface-oefen-trial op 20 jan 2008 Marcel Peeters was met Mirk (klasse 3) aan de drive begonnen toen Emilie, dochter van Wendy.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een mooi moment tijdens de Blackface-oefen-trial op 20 jan 2008 Marcel Peeters was met Mirk (klasse 3) aan de drive begonnen toen Emilie, dochter van Wendy."— Transcript van de presentatie:

1 Een mooi moment tijdens de Blackface-oefen-trial op 20 jan 2008 Marcel Peeters was met Mirk (klasse 3) aan de drive begonnen toen Emilie, dochter van Wendy en Gunther, “ongemerkt -)), besloot om wat wijsheid in het gebeuren te brengen. Verder in deze presentatie volgt het enige, juiste, verloop van de conversatie.

2 Dag Mneej nonkel Macel, … nie goe bezig. Emilieke zal je help. Awel, da vind ik vriendelijk.

3 Als ik ja zech, dan moe jij fwiiet, fwiiet wiiet doen en lope de 1, 2, 3, 4 schaapke door deur. ……. JA fwiiet, fwiiet wiiet. … Da’s straf… Emilie mercie!

4 Rustich…Nu beweeg en schaapke in twee maken. … Wel een beetje beweeg … nonkel Macel is beetje lui …

5 Mirk, Away … Neeee … Tomme, Tomme, Tomme toch. Had tatdeliedoe moeten zegge en nonke Macel had veel punte gemaakt.

6 En zo is het verlopen en niet anders … Met dank aan: Marcel, die dit prachtige moment op zeer sportieve manier opvatte. Greet, die op het juiste moment haar fototoestel uithaalde. Emilie, die ons eraan herinnerde hoe mooi het schapendrijven kan zijn. Grtz, Pat,


Download ppt "Een mooi moment tijdens de Blackface-oefen-trial op 20 jan 2008 Marcel Peeters was met Mirk (klasse 3) aan de drive begonnen toen Emilie, dochter van Wendy."

Verwante presentaties


Ads door Google