De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wij zeggen allemaal wel eens tegen onze vrienden... WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN... Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 12/2009.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wij zeggen allemaal wel eens tegen onze vrienden... WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN... Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 12/2009."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wij zeggen allemaal wel eens tegen onze vrienden... WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN... Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 12/2009

3 Maar hoe lang duurt vriendschap echt?

4 We kunnen een jaar lang de beste vrienden zijn...

5 Nog betere vrienden het jaar daarop...

6 We praten het volgende jaar niet meer zo vaak...

7 En het jaar daarop praten we helemaal niet meer...

8 Nu, wat ik je wilde zeggen is... dat je voor mij belangrijk bent Ofschoon we met praten hebben opgehouden dat ik je bewonder dat ik je respecteer. waardeer ik je echt...

9 Stuur dit bericht aan al jouw vrienden. Het heeft geen belang of jullie geregeld met elkaar praten... jullie zijn dicht bij elkaar. En stuur het ook terug aan de persoon die het je bezorgde.

10 Laat jouw oude vrienden weten dat je hen niet vergeten bent.

11 En zeg tegen jouw nieuwe vrienden dat je hen nooit zal vergeten.

12 Denk eraan dat wij allemaal een vriend nodig hebben.

13 Misschien zul je op een moment in jouw leven het gevoel krijgen dat je geen enkele vriend hebt. Denk dan aan deze mail en wees gerust in de wetenschap dat iemand je apprecieert en aan je denkt.


Download ppt "Wij zeggen allemaal wel eens tegen onze vrienden... WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN... Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 12/2009."

Verwante presentaties


Ads door Google