De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zin in relatie Heb jij zin in warme contacten? In een goede relatie met wie naast je leeft? Dan heeft Encounter-Vlaanderen iets voor jou!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zin in relatie Heb jij zin in warme contacten? In een goede relatie met wie naast je leeft? Dan heeft Encounter-Vlaanderen iets voor jou!"— Transcript van de presentatie:

1

2 Zin in relatie Heb jij zin in warme contacten? In een goede relatie met wie naast je leeft? Dan heeft Encounter-Vlaanderen iets voor jou!

3 Avontuur Goede, diepgaande relaties met vrienden,familie, geliefde, partner, je kan er aan werken. Geef jezelf een cadeau en knijp er een weekend tussenuit! Alleen of met je lief of partner. Neem de tijd om nieuwe wegen te verkennen. Ga op avontuur

4 Doorleefde verhalen Laat je inspireren door het verhaal van de weekendgevers. Ze vertellen het leven van alledag, hun eigen zoektocht naar zin in relatie. Het is herkenbaar en werkt aanstekelijk. Je voelt jezelf op dreef komen om je eigen zoektocht in kaart te brengen, je eigen koers te bepalen. Wedden dat je verrast zal zijn?

5 Voor iedereen Encounterweekends zijn er voor jong en oud, single en samen, getrouwd en samenwonend. De weekends worden gegeven vanuit een christelijke invalshoek. Ook mensen met een andere levensovertuiging zijn welkom en kunnen er zich perfect thuis voelen.

6 Kies dan zelf Je bent jong en je beleeft van alles Je zoekt een richting en wil deugddoende stappen zetten Een weekend lang om bewust te kiezen voor jezelf, samen met anderen Ik beslis! Jij ook? Weekends maart oktober Weekendplaats: Hoboken inschrijven Gert en Leen De Vleeschouwer – Pilate Tel:

7 Beslist samen Samen door het leven Een droom... een avontuur... een uitdaging Een beslissing die zin en leven geeft Een weekend werken Aan de weg met twee Weekends januari juni maart oktober april november mei Weekendplaats: Hoboken inschrijven Peter en Goedele Mues – Janssens Tel: Johan en Hildegarde Herrebosch – Op de Beeck Tel:

8 Trouw je vrij Even alles loslaten Weg van werk en dagelijkse sleur Een weekend lang voor jezelf en je relatie Teruggaan naar de droom Die jullie samenbracht Weekends februari augustus maart oktober april november juli Weekendplaats: Hoboken inschrijven Guido en Marleen Peeters - Vangenechten Tel: Jos en Gerda Craemers – Linssen Tel:

9 Alleenstaanden Alleen en zelfstandig Niet altijd evident! Neem de tijd om stil te staan Een weekend lang op zoek naar Inspiratie, herkenning en bemoediging Weekends februari september Weekendplaats: Bonheiden inschrijven Kees van Etten Tel: Willy De Fré Tel:

10 Samen verder Samen hebben we geschiedenis en toekomst Een midweek voor senioren rond actief beminnen Perspectief zoeken en vinden Weekends maart Weekendplaats: Borgloon november Weekendplaats: Hoboken inschrijven Firmin en Lieve Herbots – Creten Tel: André en Mieke Daemen- De Vadder Tel:


Download ppt "Zin in relatie Heb jij zin in warme contacten? In een goede relatie met wie naast je leeft? Dan heeft Encounter-Vlaanderen iets voor jou!"

Verwante presentaties


Ads door Google