De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot ????. Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Genade, zo oneindig groot. Dat ik, die 't niet verdien het leven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot ????. Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Genade, zo oneindig groot. Dat ik, die 't niet verdien het leven."— Transcript van de presentatie:

1 Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot ????

2 Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Genade, zo oneindig groot. Dat ik, die 't niet verdien het leven vond, want ik was dood en blind, maar nu kan 'k zien.

3 Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Genade die mij heeft geleerd te vrezen voor het kwaad. Maar ook - als ik mij tot Hem keer dat God mij nooit verlaat.

4 Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Want Jezus droeg mijn zondelast en tranen aan het kruis. Hij houdt mij door genade vast en brengt mij veilig thuis.

5 Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Als ik daar in zijn heerlijkheid mag stralen als de zon, dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond. dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond.

6 Picto’s die gebruikt kunnen worden. Let op de herhalingen! Overleg dit met Muzikanten Let op de rechten! Bronvermelding op eerste pagina gebruiken


Download ppt "Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot ????. Opwekking 428 Genade, zo oneindig groot Genade, zo oneindig groot. Dat ik, die 't niet verdien het leven."

Verwante presentaties


Ads door Google