De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Arbitrage Jongste Jeugd: Voor de jongste jeugd wedstrijden levert ieder team (net als op het veld) 1 spelleider. Jeugd: Voor de jeugd wedstrijden levert.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Arbitrage Jongste Jeugd: Voor de jongste jeugd wedstrijden levert ieder team (net als op het veld) 1 spelleider. Jeugd: Voor de jeugd wedstrijden levert."— Transcript van de presentatie:

1 Arbitrage Jongste Jeugd: Voor de jongste jeugd wedstrijden levert ieder team (net als op het veld) 1 spelleider. Jeugd: Voor de jeugd wedstrijden levert elk team 1 scheidsrechter (met C kaart). Dit moet zelf georganiseerd worden door het team Denk aan fluitjes! Senioren: Voor de senioren wedstrijden in een poule van 3 teams, fluit het team dat niet speelt de wedstrijd van de andere twee teams met twee scheidsrechters. Voor de senioren wedstrijden in een poule van 6 teams is een gedetailleerd schema gemaakt door de KNHB. Dit zal gedeeld worden met de betreffende teams.

2 Belangrijkste verschillen

3

4

5


Download ppt "Arbitrage Jongste Jeugd: Voor de jongste jeugd wedstrijden levert ieder team (net als op het veld) 1 spelleider. Jeugd: Voor de jeugd wedstrijden levert."

Verwante presentaties


Ads door Google