De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ». www.marjanvandermeulen.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ». www.marjanvandermeulen.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ».

2 HOE KIES JE MET WIE JE TROUWT ?
Je moet iemand vinden die van dezelfde dingen houdt als jij. Als je van voetbal houdt dan moet zij dat goed vinden en je chips en bier brengen. (Alain, 10 jaar) Je beslist niet echt met wie je trouwt. God heeft alles vooraf al beslist en achteraf zie je wel aan wie hij je gekoppeld heeft. (Kirsten, 10 jaar)

3 WAT IS DE BESTE LEEFTIJD OM TE TROUWEN ?
De beste leeftijd is 23 jaar want dan ken je je man al 10 jaar. (Camilla, 10 jaar) Er is geen goede leeftijd om te trouwen. Je moet stom zijn om te willen trouwen. (Freddy, 8 jaar)

4 WAARIN KOMEN UW OUDERS GOED OVEREEN ?
Zij willen geen ander kind. (Laura, 8 jaar)

5 WAT DOEN DE MENSEN ALS ZE EEN AFSPRAAK HEBBEN ?
Afspraken zijn er om je te amuseren, en je moet er van profiteren om mekaar beter te leren kennen. Zelfs jongens hebben iets interessants te zeggen als je maar lang genoeg luistert. (Linette, 8 jaar) Bij de eerste afspraak zeggen ze interessante leugens tegen mekaar, zo zijn ze akkoord voor een tweede afspraak. (Maarten, 10 jaar)

6 WAT ZOU JE DOEN ALS JE EERSTE AFSPRAAK VERKEERD AFLOOPT ?
Ik zou naar huis gaan en doen alsof ik dood was en ik zou de kranten doen komen en hen vragen om af te drukken dat ik dood ben. (Craig, 9 jaar)

7 WANNEER IS HET TOEGELATEN OM IEMAND TE KUSSEN ?
Als je rijk bent. (Pamela, 7 jaar) Als je iemand kust dan moet je trouwen en kinderen hebben met haar. Zo is dat. (Henri, 8 jaar)

8 WAT IS HET BESTE, TROUWEN OF VRIJGEZEL BLIJVEN ?
Ik weet niet wat het beste is maar ik zal nooit vrijen met mijn vrouw. Ik wil niet dat ze dik wordt. (Theo, 8 jaar) Voor de meisjes is het best vrijgezel te blijven, maar jongens hebben iemand nodig om te schoon te maken. (Anita, 9 jaar)

9 ... en nu de beste !!!

10 WAT MOET JE DOEN OM EEN GOED HUWELIJK TE HEBBEN ?
Je moet tegen je vrouw zeggen dat ze mooi is, ook al ziet ze er uit als een vrachtwagen. (Richard, 10 jaar)


Download ppt "Uittreksel uit een recente studie bij kinderen van ongeveer 10 jaar in verband met het onderwerp « huwelijk ». www.marjanvandermeulen.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google