De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De HEL.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De HEL."— Transcript van de presentatie:

1 De HEL

2 Bush, Blair Verhofstadt
Sterven alle drie en komen elkaar tegen in de hel.

3 Bush wil graag weten hoe het met de V.S. gaat sinds hij dood is. Hij vraagt aan de duivel of hij even de rode telefoon mag gebruiken.

4 Na een gesprek van zo’n 3 minuten zegt de
Duivel tegen Bush: “dat is dan 3 miljoen dollar” Bush schrijft direct een cheque uit.

5 Blair, wil ook even naar Engeland bellen. Na een gespek van een minuutje of vijf zegt de duivel: “Dat is dan 2 miljoen pond” Ook Blair schrijft een cheque uit!

6 Guy wil eigenlijk ook wel weten of alles goed gaat in Brussel. Hij vraagt of hij ook even van de telefoon gebruik mag maken. “Jij wel” zegt de duivel met een knipoog.

7 Verhofstadt is blij dat hij een streepje voor heeft! Hij hangt vervolgens 3 uur aan de telefoon. Als hij klaar is met bellen vraagt hij: “Hoeveel is het?” “35 Eurocent” zegt de duivel.

8 Guyke glimlacht maar hij wil het toch nog even horen, zodat ook Georges en Tony het ook horen en weten. “Waarom is het voor Georges en Tony zo schrikbarend duur… en voor mij zo goedkoop duivel?”

9 "Kijk eens hier knul" zegt de duivel;
- met die verrekte Walen van jullie; - dat eeuwige gebrek aan slagvaardigheid; - politici zonder ruggengraat; - het altijd kiezen van de gulden middenweg; - de politieke benoemingen;

10 - de hebzucht van de middenstand sinds
de invoering van de Euro; - het tekort aan blauw op straat; - de hebzucht van de grote bedrijven - het belastingstelsel; - de veel te ver gaande bureaucratie;

11 Brussel-Halle-Vilvoorde
de snel-Belg wet het begrotingstekort; het eeuwige geouwehoer als jullie een nieuwe regering moeten vormen; en het gezeik over Brussel-Halle-Vilvoorde

12 is België een hel om in te leven.
Dus bel jij tegen lokaal tarief Guyke.


Download ppt "De HEL."

Verwante presentaties


Ads door Google