De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Of u nu een ZZP, freelancer, DGA of een andere ondernemer bent, en in welke beroepstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Of u nu een ZZP, freelancer, DGA of een andere ondernemer bent, en in welke beroepstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering."— Transcript van de presentatie:

1 Of u nu een ZZP, freelancer, DGA of een andere ondernemer bent, en in welke beroepstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die kwa prijs/kwaliteit áltijd de beste is. Niet alleen door kortingen die wij geven, maar ook door de goede relatie die wij als onafhankelijk tussenpersoon met vrijwel alle verzekeraars hebben. Gaat u dus snel naar http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl

2 Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, of kortweg ook wel BAV genoemd, is een verzekering waarmee een zelfstandig ondernemer zichzelf verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van door hem/haar bij beroepsuitoefening gemaakte fouten, vergissingen, door onachtzaamheden, verzuim of nalatigheid en foutief uitgebracht advies. Vooral als u een adviserend bedrijf of beroep hebt, kunt u beroepsfouten maken. De meest voorkomende beroepen waarvoor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zinvol geacht wordt zijn IT- bedrijven, adviesbureaus, accountants, advocaten, architecten, assurantietussenpersonen, makelaars, notarissen en medici. Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

3 Wat bepaalt de hoogte van de premie van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? De kosten van zo'n beroepsaansprakelijkheidsverzekering worden door veel factoren bepaald, waarbij de verschillende verzekeraars vaak onderling ook nog weer veel verschillen laten zien. Daardoor is een vergelijking van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen dan ook niet eenvoudig. Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

4 Hoe kies ik de voor mij meest geschikte beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Een goede vergelijking tussen alle BAV verzekeringen alle verzekeraars vergt veel tijd, niet alleen door het vele aanbod van alle verzekeraars en de vele onderlinge verschillen in premies en voorwaarden; ook om de voor u meest geschikte opties naar prioriteit te rangschikken, want u dient er niet alleen voor te zorgen dat u oververzekerd bent (als gevolg waarvan u ook veel te hoge premies betaalt), ook een foutieve of onderverzekering kan (in financieel opzicht) zeer nadelige gevolgen hebben. Verder adviseren wij vaak risico's mee te verzekeren igv het uitbesteden van opdrachten of een samenwerking met freelancers, aangezien u immers als hoofd/opdrachtnemer aansprakelijk bent. Kijkt u op http://beroepsaansprakelijkheidsverzekering.artifex- verzekeringen.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Download ppt "Of u nu een ZZP, freelancer, DGA of een andere ondernemer bent, en in welke beroepstak u ook werkzaam bent, wij hebben voor elke soort ondernemer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering."

Verwante presentaties


Ads door Google