De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De aanbodsbank van Floreality is een Internet-toepassing waarop functionaliteit en informatie worden gecombineerd. Op het moment dat de kweker toegang.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De aanbodsbank van Floreality is een Internet-toepassing waarop functionaliteit en informatie worden gecombineerd. Op het moment dat de kweker toegang."— Transcript van de presentatie:

1 De aanbodsbank van Floreality is een Internet-toepassing waarop functionaliteit en informatie worden gecombineerd. Op het moment dat de kweker toegang krijgt tot zijn aanbodsbank, vindt hij de laatste nieuwsfeiten uit binnen- en buitenland op de STARTPAGINA.

2 Binnen Floreality heeft elke betrokken kweker toegang tot zijn eigen aanbodsbank. De kweker geeft zijn aanbod in door o.a.: variëteit, productspecifiek kenmerk, lengte, fustsoort en prijs in te voeren. Aanvullend is er ruimte voor persoonlijke informatie, zoals te zien op het volgende scherm (pagina).

3 Aanvullend aan de aanbodsinformatie in het eerste (vorige) scherm van de kweker, is er ruimte voor persoonlijke informatie. Naast partijspecifieke informatie als ‘bemest’, ‘schoon’ of ‘eerste snee’, is de kweker in staat een eigen stukje tekst toe te voegen en een foto van zijn product mee te sturen.

4 Op een aparte pagina vindt de kweker zijn orders uit het aanbod dat hij eerder ingegeven heeft op de ORDERPAGINA. slot


Download ppt "De aanbodsbank van Floreality is een Internet-toepassing waarop functionaliteit en informatie worden gecombineerd. Op het moment dat de kweker toegang."

Verwante presentaties


Ads door Google